Vi er på telefonen
man-fre: 10-18
lør: 10-15

Aurotiseret

Apple reparation priser

Hos Green tilbyder vi konkurrencedygtige & skarpe priser.

Vælg din model forneden, og få et nemt overblik over nogle af vores priser på reparationer af skærme, batterier samt ombytningsenheder.

Alle vores reservedele er komplet originale fra Apple. Når du får foretaget en reparation hos os, gøres det udelukkende med de helt samme reservedele som din Apple-enhed er bygget med fra fabrikken.

Det er din garanti for, at din enhed fungerer upåklageligt og helt optimalt.

Vi er certificeret

Ventid på under 60 min.

Vi bruger originale dele

Reparation af

iPhone

fx nyt batteri fra 599,- kr.

iPhone Reparation

Reparation af

MacBook

fx nyt batteri fra 599,- kr.

Macbook reparation

Reparation af

Apple Watch

fx nyt batteri fra 599,- kr.

Apple Watch reparation

Reparation af

iMac

fx nyt batteri fra 599,- kr.

iPhone Reparation

Reparation af

iPad

fx nyt batteri fra 599,- kr.

Macbook reparation

Reparation af

AirPods

fx nyt batteri fra 599,- kr.

Apple Watch reparation

Kundeservice

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig.

Husk Du beholder din garanti hos Apple

Du skal ikke være bekymret for din garanti – den beholder du, når du får repareret dit Apple-produkt hos Green. Vi er nemlig Autoriseret af Apple til at udføre reparationer på deres enheder.

Ring til os

Man – fre: 10-18

Lørdag: 10-15

Skriv til os

Svartid < 1 time

Få fixet dit Apple-produkt til en god pris

Ikke alle vores kunder bor i nærheden af vores butikker. Du kan i stedet sende dit Apple-produkt med posten og få den repereret samme dag, som vi modtager den.

Fredensborg

” Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. “

Karsten Tom Larsen

Kongens Lyngby

” Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 “

Simone Louise Hansen

Gentofte

” Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. “

Thomas Risskov Lund

Østerbro

” Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. “

Peter K. Johansen

Ballerup

” Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 “

Maiken Nansen

Roskilde

” Super god service! Min MacBook er så god som ny. Tabte vand i den og troede ikke at den kunne reddes. Heldigvis lå Green inde med de nødvendige dele, så jeg kan bruge den uden problemer igen. “

Felix Christoffersen

Faste laver priser på Apple reparationer

Ridser i skærmen, dødt batteri eller et helt tredje problem – Vi klarer ærterne for dig hos Green. Uanset hvilken slags Apple reparation du skal have foretaget, kan du regne med at få det til en fast, lav pris hos os.

 

 

Desværre forfalder mange til den nemme løsning og køber nyt, når de oplever problemer med deres devices, f.eks. hvis batteriet lader dårligt og hurtigt løber tør. Hvad få måske ved er, at langt de fleste problemer kan løses hurtigt og ganske billigt i forhold til at købe nyt.

 

Ved at betale en ganske lav pris for en Apple reparation, får du altså en enhed, der nærmest er så god som ny.

 

Som autoriseret Apple reparatør beskytter vi din garanti

Selvom prisen på vores Apple reparationer er i den lave ende, er kvaliteten det modsatte. Som Apple autoriseret reparatør er vi din garanti for en reparation af tårnhøj kvalitet, som lever op til Apples høje standarder.

 

Det skyldes bl.a., at vi udelukkende benytter originale reservedele, når vi reparerer din enhed. Det sikrer en højere kvalitet og sikrer også, at dit produkt holder længere ovenpå reparationen.

 

Når du får lavet en reparation hos en Apple autoriseret reparatør, beskytter du også din garanti. For hvis din Apple reparation bliver foretaget hos en ikke autoriseret-reparatør, mister du garantien på dit produkt.

 

Det betyder omvendt også, at vi kan håndtere garantisager. Så hvis skaden på dit Apple-produkt er dækket af garantien eller AppleCare+, er prisen på din Apple reparation faktisk 0,- hos os.

 

Skarp pris på din Apple reparation uanset om du indleverer i butk eller sender med posten

Du kan forvente samme lave priser på din Apple reparation, uanset om du indleverer dit produkt til en af vores butikker, eller om du sender det via post. Hos Green kan du nemlig også få klaret din reparation via posten. Det lyder måske besværligt, men det er det altså slet ikke.

 

Når du opretter en booking, sender vi en pakkelabel til dig, så du kan sende din enhed til os med posten. Når vi har modtaget den, reparerer vi den hurtigst muligt og sender den retur til dig – så god som ny. Oftest kan vi reparere enheden og sende den retur samme dag, som vi modtager den.

 

Den eneste ekstra-udgift ved at få klaret reparation via post er de 59,-, som pakkelabelen koster.