Flænge i skærmen, dårligt batteri eller ombytning?

iPad reparation


Med Green får du altid en autoriseret og hurtig iPad reparation.

Når din iPad har brug for en reparation, står vi klar til at hjælpe dig. Vi reparerer alle typer af skader og fejl på iPads.

iPads skal i de fleste tilfælde ombyttes, da skærmen er limet sammen med aluminiumsrammen, og derfor kan man ofte ikke få det resultat af reparationen, som Apple's høje standarder forudsætter.

apple reparation green
priser på reparation af ipad hos green

Priser på reparation af iPad – inklusivt iPad Air og Pro

Konkurrencedygtige priser på reparation af iPad – dækket af din garanti

Vi udfører mange former for reparationer, samt ombytning på iPad.

Uanset skadesomfang eller udfordringer, kan vi hjælpe dig med at diagnosticere din enhed, eller reparere din iPad.

Er din iPad stadig dækket af din garanti eller AppleCare+? Så er din reparation også dækket hos os. Vi er nemlig et Apple-autoriseret værksted.

Vi er pt i gang med at opdatere prislisten på alle iPad reparationer og ombytninger. Snarest vil priserne være tilgængelige her på siden.

Kontakt os for mere info vedrørende specifik pris på din enhed og skade.

Din reparation er kun et par klik væk.

Apple-autoriseret værksted - Vi vil være bedst til iPad reparation

Hos Green får du altid en professionel og autoriseret reparation af din iPad. Derudover arbejder vi altid hårdt på at levere den bedste service for vores kunder.

Som et af få Apple-autoriserede værksteder har vi adgang til Apples originale reservedele, udstyr og database/vidensbank over teknikker samt den seneste viden om Apples tablets. 

Derudover trækker vi på vores egen ekspertviden, så reparationen af din iPad ikke bare udføres korrekt – men også hurtigt.

Vi er autoriseret af Apple selv til at servicere og reparere deres enheder, så derfor er alle vores teknikere uddannet og certificeret til reparation af iPads.

green apple autoriseret værksted

iPad reparation København

Har du brug for en iPad reparation i København? Så kan vi hjælpe dig. Vores Apple-certificerede personale står klar til at hjælpe dig med en iPad reparation på vores to locations i København. 

Vores ene butik ligger på Købmagergade i hjertet af København, og vores anden butik ligger i det pulserende storcenter City 2 i Taastrup.

Hvis du er i nærheden, er du mere end velkommen til at kigge forbi, så vi kan hjælpe dig med en iPad reparation. Men hvis du ikke bor i nærheden af vores butikker, kan du stadig nyde godt af vores autoriserede reparationer.

Bestil en forsendelse, og så sender vi en pakkelabel til dig. På den måde kan du nemt, trygt og sikkert sende din iPad afsted til reparation hos os. Vi bestræber os altid på at kunne sende din færdigreparerede enhed retur samme dag som vi modtager den, så længe vi har reservedelen på lager. 

Hvis din iPad kræver en ombytning, vil der dog ofte gå 1-2 hverdage før vi kan sende din enhed retur.

Hvorfor vælge Green.dk til din iPad-reparation?

Diagnose på under 60 min
De fleste skader og fejl på din iPad kan vi diagnosticere på under en time. Hvis du bestiller reparation sendt med posten, sender vi den ofte tilbage samme dag, vi modtager den. Vi sender med posten alle hverdage.
Hvis din iPad kræver en ombytning, vil der dog ofte gå 1-2 hverdage før vi kan sende din enhed retur.

Originale reservedele
Vi bruger kun originale reservedele, når vi reparerer din iPad. Som Apple-autoriseret værksted får vi dem direkte fra Apple selv.

Beskyt din garanti
Hos Green er alle reparationer dækket af din garanti, undtagen selvforskyldte skader. Det gælder også, hvis du har valgt den udvidede AppleCare+.

Bedre for miljøet
En reparation hos os er bedre for miljøet end at købe en ny iPad. Genbrug og reparation er skånsomt for klimaet, da produktion ofte er det led i produktets livscyklus, der kræver flest ressourcer og energi.

Reparation i butik – eller med posten
Har du ikke mulighed for at indlevere din enhed fysisk på vores værksted? Så send og modtag din reparerede enhed med posten.

Vi laver reparationer på alle typer af iPads

Vi reparerer alle slags iPads: alm. iPad, iPad Air og iPad Pro.

iPads er – som det også er tilfældet med iPhones – designet til at holde i en længere årrække. Men på et tidspunkt vil deres hardware blive forældet, og ikke længere i stand til at køre Apples apps eller opdateringer optimalt. Det sker typisk efter fem til syv års tid.

Har du haft din iPad i kortere tid end det, vil du kunne spare penge – og mindske din belastning af miljøet – ved at reparere den frem for at købe en ny.

Typer af skade og reparation

Hos Green kan du få præcis den reparation, som udbedrer problemet eller skaden på din iPad. To af de mest hyppige skader er ødelagte skærme og flade batterier.

Grundet Apple's høje krav til de udførte reparationer, ombytter man i de fleste tilfælde iPads til andre enheder, i stedet for at reparere på dem.

Husk at slå Find My iPhone fra, inden du indleverer din iPad hos os.

Reparation af iPad-skærm
Skærmen på din iPad er den allermest udsatte dele af din tablet.

Din skærm udsættes nemlig for lidt af hvert. Det er både dit display og din brugerflade. Du sætter dine fingre på den, hviler den på din brystkasse og tager den med i hånden, når du bevæger dig rundt på kontoret eller i hjemmet.

Da iPads også ofte bruges af hele familien, eller personer i alle aldre, er der også øget risiko for, at den får ridser, skrammer eller andre skader. Heldigvis kan de fleste af disse klares med en simpel ombytning af din iPad.

Udskiftning af batteri
Løber din iPad ofte tør for strøm?

Hvis du har den oplevelse, kan det være nødvendigt at undersøge, og muligvis udskifte, dit batteri. iPads er designet til at bevare sin strømkapacitet op til 80% efter 1.000 totale opladninger.

Føler du, at batteriniveauet hurtigt daler til 0%, er en udskiftning af dit batteri en god måde at puste ekstra liv i din iPad.

Lyden virker ikke
Oplever du, at lyden på din iPad ikke fungerer, kan en reparation også være nødvendig. Du kan dog i nogle tilfælde selv ordne problemet. Prøv disse tricks hvis du ingen lyd har på din iPad, inden du booker en reparation.


Ombytning
Vil du bytte din iPad til en ny?

Eller har dine behov ændret sig, så du har brug for en anden type af iPad, såsom en iPad Air eller iPad Pro. Med Green kan du indlevere din gamle iPad, og få et nedslag i prisen på en ny eller anden model.

Når du afleverer din iPad, vil vi undersøge den for skader og slitage. Hvis den ikke fejler noget, vil den blive genbrugt. Er der enkelte komponenter, der er blevet beskadiget, vil de blive forsvarligt afskaffet og de velfungerende dele vil blive brugt som reservedele.

Kompetent og hurtig reparation af iPad med høj kundetilfredshed

Uanset om din iPad har behov for en større eller mindre reparation, kan du være sikker på en hurtig og kompetent reparation af din iPad.

Som et Apple-certificeret værksted, kan du altid være sikker på arbejde af høj kvalitet, og at vi udelukkende bruger originale reservedele.

Vi elsker at gøre vores kunder glade, og heldigvis fortæller vores Trustpilot, at vi ofte lykkedes med det. 

Skal du have repareret et andet Apple-produkt?

Skal du have repareret et andet produkt fra Apple?

Hos Green finder du også:

- iPhone reparation

- MacBook reparation

- iMac reparation

- Apple Watch reparation

- AirPods reparation