Ødelagt skærm, dødt batteri eller ny model?


Hos Green får du en autoriseret og professionel iPhone reparation.

Vi står klar til at hjælpe, når du har brug for en reparation af din iPhone – uanset modellen eller skaden. Vi reparerer 9 ud af 10 telefoner på under 30 min. Vi håndterer og udbedrer alle skader eller fejl, inklusiv ødelagte displays, udskiftning af batteri, ombytning til nyere model m.v.

Book din tid her – og spring ventetiden over!

● Display / skærm: 30-60 min.
● Batteri: 30-60 min.
● Ombyt: 1-3 hverdage

Priser på reparation af iPhone

Gode priser på reparation.

I oversigten ser du vores gældende priser på de mest udbredte reparationer til iPhone. 

Står din specifikke reparation ikke på listen? Fortvivl ikke. Vi tilbyder iPhone-reparation til alle typer af skader og fejl. Vi reparerer modeller fra iPhone 6 og opefter.

Som Apple-autoriseret værksted er alle vores reparationer dækket af din garanti, inklusiv AppleCare.*

Din reparation er kun et par klik væk.

* Selvforskyldte skader er ikke omfattet af alm. garanti.

Vi vil være bedst!

I Green er vi opsatte på at være Danmarks bedste Apple-autoriseret værksted.

Som Apple Service Provider (ASP) er vi autoriseret af Apple selv til at håndtere service og reparation af deres computere, mobiler, tablet, hovedtelefoner og andet tilbehør.

Men vi vil ikke bare være en ASP. Vi vil være den bedste. Hos Green får du derfor også en hurtig computer-, tablet- og mobilreparation for nogle af markedets laveste priser og kundeservice i verdensklasse.

Hvorfor vælge Green.dk til din iPhone-reparation?

Reparation på under 60 min.
Hovedparten af vores iPhone reparationer er overstået på under en halv time. Bestiller du reparation via posten, bestræber vi os på at sende din enhed tilbage hurtigt muligt. Vi sender med posten alle hverdage.

Originale reservedele
Som Apple-autoriseret værksted bruger vi kun originale reservedele. Vi får dem direkte fra Apple, så kvaliteten er garanteret.

Beskyt din garanti
Ved alle vores reparationer beholder du din garanti – og hvis du har den udvidede AppleCare+ garanti er de fleste af dem uden beregning. Din iPhone er i trygt behold.

Bedre for miljøet
Med Green bidrager du til den cirkulær økonomi. Genbrug og reparation er med til at skåne klimaet i højere grad end produktion af en ny iPhone. Vi skiller os også af med ødelagte eller defekte komponenter og enheder, så de ikke unødigt belaster miljøet.

Reparation i butik – eller med posten
Er du ikke i nærheden af vores værksted? Så kan vi modtage og sende enheden med posten.

Vi reparerer alle iPhone-modeller

Hos Green kan du få din iPhone repareret – uanset dens alder.

iPhones er designet til at holde i minimum fem år. Efter det kan du risikere, at Apple ikke længere tilbyder sikkerheds- og systemopdateringer til din telefon. Det betyder også, at vi reparer flest nyere iPhones.

Desværre er det de færreste, der har den samme telefon i mere end to år. Ved at få en reparation, når den er nødvendig, er du med til at forlænge din iPhones levetid. Det er godt for din pengepung – og miljøet.

Læs hvordan du skal agere, hvis du har en smadret skærm, og hvordan du forebygger mod uheld. Er skærmen, eller andre dele af telefonen, allerede i stykker, så bliv klogere på vores services herunder.

Typer af skade og reparation

Hos Green kan du få repareret alle skader – eller få udskiftet defekte komponenter i din iPhone. De tre mest udbredte skadestyper forekommer ved skærmen eller batteriet. 

Vi tilbyder også en komplet ombytning, hvis du gerne vil udskifte din ældre model med en ny.

Husk at slå Find My iPhone fra, inden du indleverer din telefon hos os.

Reparation af iPhone-skærm

Skærmen på din iPhone er det mest udsatte komponent i din telefon.

Ridser, revner og sprækker i din iPhone-skærm er en meget udbredt skade. Heldigvis er det også en af de enkleste reparationer – med det rette udstyr og originale reservedele. Som autoriseret Apple-værksted har vi begge dele.

Det er ikke altid at en skade i skærmen kan ses med det blotte øje. Hvis ikke skærmen reagerer på dine tryk, kan det i visse tilfælde løses ved en simpel genstart. Se her hvordan du skal genstarte en iPhone.

Udskiftning af batteri

Har batteriet i din iPhone svært ved at holde på strømmen?

Så kan det være tid til en udskiftning. Apples telefoner er designet til at holde op til 80% efter 500 fulde opladninger. Efter det vil du kunne bemærke en tydelig nedgang i effektivitet. 

Hvis dit batteriniveau ofte svæver omkring de 0%, er et nyt batteri en god måde at undgå eller udskyde købet af en ny iPhone.

Ombytning

Vil du gerne udskifte din gamle iPhone med en ny?

Hos Green tilbyder vi også ombytning. Her kan du indlevere din gamle iPhone og få rabat på køb af en ny. Tilbuddet gælder også, hvis der er skader og slid på din telefon – selvom du selvfølgelig vil få mindre for prisen. 

Din gamle iPhone vil blive skilt ad, funktionelle reservedele vil kunne genbruges til reparation og de beskadigede dele vil blive forsvarligt afskaffet.

Skal du have repareret et andet Apple-produkt?

Har du også brug for at få en reparation af et andet produkt fra Apple?

Så kan du også få det hos Green.

Vi tilbyder også:
- MacBook reparation
- iMac reparation
- iPad reparation
- Apple Watch reparation
- AirPods reparation