Apple reparation i nærheden

Algade 34, 4000 Roskilde

Autoriseret Apple-reparation i Roskilde

Åbningstider

  • Man - Fre:
  • 10:00 - 17:30
  • Lørdag
  • 10:00 - 15:00
  • Søndag
  • Lukket

Kontaktinfo

iPhone reparation Roskilde

Send din enhed med posten og få den repareret

Ikke alle vores kunder bor i nærheden af vores butikker. Du kan i stedet sende dit Apple-produkt med posten og få den repareret samme dag, som vi modtager den.

Fredensborg

” Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. “

Karsten Tom Larsen

Kongens Lyngby

” Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 “

Simone Louise Hansen

Gentofte

” Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. “

Thomas Risskov Lund

Østerbro

” Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. “

Peter K. Johansen

Ballerup

” Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 “

Maiken Nansen

Roskilde

” Super god service! Min MacBook er så god som ny. Tabte vand i den og troede ikke at den kunne reddes. Heldigvis lå Green inde med de nødvendige dele, så jeg kan bruge den uden problemer igen. “

Felix Christoffersen

iphone reparation

iPhone og MacBook reparation i Roskilde

Er dit Apple produkt gået i stykker, og ønsker du at få foretaget en reparation af en Autoriseret Apple Service Provider? Bor du i Roskilde eller omegn, kan du ubesværet besøge vores Green butik på Algade 34. Green har et tæt samarbejde med Apple, hvilket sikrer en reparation i højeste standard. Alle vores reservedele er Apples originale for at opnå det bedst mulige resultat. Vores certificerede teknikere har udført samtlige typer Apple reparationer, hvilket gør dem rutinerede i effektivt og ubesværet at foretage reparationen.

Kom forbi vores butik i Roskilde, hvor vores teknikere står klar til at hjælpe dig. Hersker der uvished om skadens omfang, laver vi en hurtigt diagnose for at sikre en præcis og grundig reparation.

Alle reparationer foretages kun med originale dele

Officiel Apple Autoriseret Værksted

Dit bæredygtige valg ved reparationer og service

Autoriseret iPhone Reparation nær Karlslunde

Tæt på Karlslunde finder du vores Green butik i Roskilde. Har du problemer med din iPhone eller MacBook, kan du let og ubesværet besøge Green butikken, hvor vores Apple autoriserede teknikere står klar til at hjælpe. Er der tale om et lader-, batteri- eller skærmskifte, udfører vi reparationen inden for en time. 

I tilfælde af mere omfattende skader foretager vores certificerede teknikere en diagnose, som let og ubesværet kan udpege fejlen. Vi bestræber os efter at færdiggøre reparationen den samme dag, som du har afleveret din iPhone eller MacBook til os.

Bestil en tid online, hvis du ønsker at springe køen over.

Autoriseret iPhone Reparation nær Køge

Bor du i Køge, og vil du være sikret en professionel og effektiv reparation? Så kom forbi vores Green butik i Roskilde. Alle vores reparationer kommer med 100% prisgaranti, så du kan få en tryg og kvalitetssikret service.
De fleste af vores reparationer er færdige inden for en time, da vi bestræber os efter, at du hurtigt skal kunne tage brug af din iPhone eller MacBook igen. 

Green har indgået et tæt samarbejde med Apple for at sikre den højeste kvalitet. Vores certificerede teknikere anvender kun Apples originale reservedele på alle reparationer. Det er vigtigt for os, at du står tilbage med et produkt, som lever op til produktets originale stand.

Vores Apple autoriserede teknikere står klar til at hjælpe dig i vores Green butik i Roskilde. 

Bestil tid online eller kom forbi og få foretaget en hurtig diagnose af dit Apple produkt.

Autoriseret iPhone Reparation nær Holbæk

Vores Green butik ligger centralt placeret i Roskilde med kort køreafstand fra Holbæk. Har du behov for en reparation af din iPhone eller MacBook, er du velkommen til at bestille tid online eller komme forbi vores butik.

Vi har alle Apple reservedelene klar på lager, så vi ud fra Apples høje standard effektivt kan udskifte de nødvendige dele.

Vores autoriserede teknikere tager imod alle former for reparationer af diverse Apple produkter.

Vores butik i Roskilde holder åbent alle hverdage klokken 10-17.30 og lørdage klokken 10-15.
Du er velkommen til at ringe ind til os på telefon 70 34 56 70, hvis du har spørgsmål til din reparation.

Autoriseret Apple Reparation tæt på Ringsted

Søger du en Autoriseret Apple Service Provider, der kan reparere dit Apple produkt? Green butikken i Roskilde er let at komme til fra Ringsted.
Undgå at smid dit Apple produkt ud og få det repareret i din Green butik. Du er sikret en effektiv reparation i høj kvalitet, da vores certificerede teknikere kun anvender Apples originale reservedele. Vi udfører en diagnose på din iPhone eller MacBook, når du afleverer produktet til os. 

Efterfølgende påbegynder vi den nødvendige reparation med det samme, så du hurtigt kan få dit Apple produkt tilbage i en ny forbedret stand. 

Autoriseret iPhone Reparation Solrød

Er dit Apple produkt blevet defekt og bor du i Solrød, kan du inden for et kort tidsrum komme til vores Green butik i Roskilde, hvor vores teknikere står klar til at hjælpe.
Green er en Autoriseret Apple Service Provider, hvilket indebærer at udføre reparationer i tæt samarbejde med Apple. De fleste reparationer er færdige inden for en time, herunder skærm-, lader- eller batteriskifte.

Alle reparationer kommer med 2 års garanti, så du er sikret en tryg service i høj kvalitet. 

Du kan vælge at booke en tid online, hvis du ønsker at springe køen over, eller komme forbi vores butik på Algade 34 i Roskilde.