iPhone 14 Plus reparation
A2886

iPhone 14 Plus reparation

Green tilbyder reparation af iPhone 14 Plus. Green er et professionelt værksted der tilbyder reparation af skærm og batteri på iPhone 14 Plus. Hos Green tilbyder vi 2 års garanti ved alle reparationer af Apple produkter. Du kan besøge en af vores butikker, bestille en tid online, eller sende din enhed med posten til os. Green klarer reparationer i løbet af en time.
Pris på reparation af iPhone 14 Plus reparation
Udskiftning af display (Premium)
2.299 kr
Udskiftning af batteri (Premium)
999 kr
Udskiftning af bagkamera (Ikke glas)
1.499 kr
Udskiftning af bagcover (Premium)
1.499 kr
Alm. panserglas
199 kr
Fullframe panserglas
249 kr
Håndteringsgebyr (inkl. gratis fejlfinding)
99 kr

Start din reparation her

Fordele med Green

Eksperter

Vi har repareret Apple enheder i mere end 10år

De bedste dele

Vi giver 2 års garanti på alle dele, fordi vi ved de er bedst.

Prisgaranti

Vi matcher andres reparationspriser

iPhone 14 Plus reparation

Reparation af iPhone 14 Plus skærm

iPhone 14 Plus er den perfekte telefon til dig, som ikke ønsker at gå på kompromis med størrelsen på din smartphone, men ikke har behov for alle funktionerne hos en iPhone 14 Pro.

iPhone 14 Plus er udstyret med en 6,7” Super Retina XDR-skærm og ceramic shield teknologi. Det vil sige at iPhone 14 Plus er derfor ligesom iPhone 14, både er vand- og støvafvisende og beskytter mod ridser og flænger og har en Fedt- og fingeraftryksafvisende belægning.

iPhone 14’s Super Retina XDR- skærm er en lynhurtig 6,7” OLED-skærm har en lynhurtig opdateringshastighed, som er med til at skabe en god helhedsoplevelse når du ser billeder eller film på den 6,7” store iPhone 14 Plus skærm. Skærmen på iPhone 14 Plus er ideel at se alt dit favoritindhold på, for udover frontkameraet der er på skærmen, er alle 6,7” brugbar skærm, med en skærmopløsning på 2278x1284.

Skulle du dog alligevel opleve at din skærm ikke længere fungerer optimalt, eller skulle der mod forventning komme ridser eller revner kan du med fordel få repareret din iPhone 14 skærm hos Green.

Altså, skulle uheldet være ude, og har du brug for reparation af din iPhone 14 skærm, kan du trygt og sikkert få repareret den hos Green. Vi tilbyder skærm reparation med premium skærme. Green er et professionelt værksted, der altid står klar til at hjælpe med reparation af din iPhone 14 skærm.

iPhone 14 Plus reparation af batteri

iPhone 14 Plus er den første model af sin slags, hvor der er taget alt det bedste fra iPhone 14 og gjort det endnu større. Så iPhone 14 Plus inkluderer alle standartspecifikationerne fra iPhone 14. Den større størrelse på iPhone 14 Plus gør også at modellen er udsyret med et større batteri. Du kan derfor med iPhone 14 Plus opleve en endnu længere levetid på dit batteri. Ligesom hos iPhone 14, er iPhone 14 Plus er udstyret med software opdateringer der giver iPhone 14 Plus forøget hastighed og længere batterilevetid. Udover the større batteri er iPhone 14 Plus også udstyret med Apples A15 Bionic chip som sørger for en energibesparende effekt.

Oplever du trods det store og forbedrede batteri i iPhone 14 Plus er udstyret med, at batteriet daler i effekt kan du med fordel få skiftet batteriet og fornye levetiden på din IPhone 14 Plus med en reparation hos Green. 

iPhone 14 Plus reparation på en time

Hos Green er du altid velkommen til at komme ned i vores butik fra dag til dag og aflevere din iPhone 14 Plus til reparation. Vi sørger for at reparere din telefon indenfor en time, så du igen kan bruge din iPhone 14 Plus og komme på farten. Du har, mens du venter på din at din smartphone bliver repareret, mulighed for at nyde en kop kaffe i butikken.

Få personlig hjælp til din iPhone 14 Plus hos Green

Du er altid velkommen til at komme ind i vores butik, som du finder i København Ø - Østerbro. Her står vi klar med personlig betjening omkring dine behov og ønsker af reparationer af din iPhone 14 Plus. Ønsker du at springe køen over, kan du også bestille tid til en reparation af skærm eller batteri her på hjemmesiden. Er du i tvivl om noget, kan du også altid ringe til en af vores teknikere der kan hjælpe dig med at svare på eventuelle spørgsmål du kunne have til reparationer af iPhone 14 Plus. Læs mere om butikkens placering og åbningstider her.

Certificeret reparation af ethvert produkt

Vores teknikere er uddannede og de bedste

Book reparation

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder

" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "

Karsten Tom Larsen

" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "

Simone Louise Hansen

" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "

Thomas Risskov Lund

" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "

Peter K. Johansen

" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "

Maiken Nansen
SÅDAN FOREGÅR DET

Apple er lige til - det er vores reparationer også!

Book
en tid

Book tid i en af vores butikker, eller send din enhed med posten.


Besøg vores butikker 1

Vi reparerer din enhed

Vores certificeret teknikere diagnosticerer og reparerer din enhed.

Besøg vores butikker 2

Så god
som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.


Besøg vores butikker 3