Reparation af MacBook 12 2G
A1534

MacBook 12″ (2017)​ reparation

Hos Green tilbyder vi 100% prisgaranti på alle reparationer. Er din MacBook 12” blevet defekt? Alle vores reparationer udføres af Apple autoriserede teknikere for at sikre dig en effektiv service i høj kvalitet.

Start din reparation her

MacBook 12″ (2017)​ reparation

Hos Green er det Apple autoriserede teknikere, som udfører din MacBook 12″ 2017 reparation. Vær sikret det bedste resultat og vælg et Autoriseret Apple værksted. 

MacBook 12” fra 2017 ligner til forveksling MacBook 12” fra 2016. Begge computere kan tilkøbes i farverne rosaguld, sølv, guld og grå. Retina-skærmene kommer med en opløsning på 2304 x 1440 ved 226 pixels i formatet 16:10. 

Opgraderingen til MacBook 12” fra 2017 ses ved computerens forbedret grafik og ydeevne. Modellen fra 2017 har en processor på 1,3 GHz, som kan konfigureres med 1,4 GHz. Grafik- og skærmunderstøttelsen er blevet opgraderet fra Intel HD Graphics 515 til Intel HD Graphics 615 og og går op til 4096 x 2304 pixels ved 60 Hz på en ekstern skærm.
Hvis din skærm ikke længere lever op til den høje kvalitet, kan du få din MacBook 12″ repareret hos Green. Vores Apple autoriserede teknikere udskifter skærmen på under en time

Batteriet i MacBook 12” fra 2017 kan holde strøm til 12 timers afspilning af iTunes-film med sit 41,4 Wh litiumpolymer­batteri.
Løber din MacBook hurtigere tør for strøm, kan du vælge at få udskiftet batteriet. Hos Green installerer vi et nyt batteri i din computer inden for en time. Vi anvender kun originale reservedele, så du er sikret et resultat, der lever op til Apples standard. Undgå at smid din MacBook 12” ud og få de nødvendige dele udskiftet i en af vores Green butikker. Du tager samtidig et bæredygtigt valg, når du vælger at få repareret din MacBook fremfor at købe en ny.

Få repareret din MacBook 12” samme dag som du afleverer den til os

De fleste reparationer færdiggøre vi samme dag, som du har afleveret produktet i en af vores Green butikker. Vi tilbyder at lave en diagnose af din MacBook for hurtigt, at kunne finde frem til problemet. Vores autoriserede teknikere er rutinerede i at udføre alle former for reparationer af Apple produkter, hvilket sikre et effektivt resultat i høj kvalitet.   

Kom forbi en af vores butikker eller bestil tid online

Bestil en tid online, hvis reparationen er en hastesag, eller du blot ønsker at springe køen over. Du kan også vælge, at komme forbi en af vores Green butikker, hvor vores teknikere står klar til at hjælpe dig. Har du spørgsmål angående din reparation, er du velkommen til at ringe til os.

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder