Reparation af MacBook Pro 16 M1
A2485

MacBook Pro 16″ M1 (2021) reparation

Skal du have repareret en din MacBook Pro 16” M1? Hos Green kan vi hurtigt diagnosere skaden og reparere eller udskifte de nødvendige komponenter i din MacBook. Vi udfører alle vores reparationer med 100% prisgaranti.

Start din reparation her

MacBook Pro 16″ M1 (2021) reparation

Undgå lang ventetid og få din MacBook Pro 16″ reparation udført hos Green. Vores teknikere er alle Apple autoriserede og anvender kun originale reservedele, hvilket sikrer dig det bedste resultat.

MacBook Pro 16” M1 er udstyret med Apples M1 Pro-chip. Med dens powerfulde ydeevne og imponerende effektivitet er Apple M1 Pro-chippen et revolutionerende tiltag. M1 Pro-chippen har en hukommelses­båndbredde på hele 200 GB/s.

De nye modeller i MacBook Pro 2021 M1 serien kommer med en række opgraderinger. Her kan bl.a nævnes 1080p FaceTime HD-kameraet, tre mikrofoner i studiekvalitet, højttalere med hi-fi-lydsystem og Force Touch-pegefelt. Batterikapaciteten har ligeledes fået en opgradering. MacBook Pro 16” M1 har et Litiumpolymerbatteri på 100 Wh, der kan holde strøm i op til 21 timers afspilning af film i Apple TV-appen.

Liquid Retina XDR-skærmen i MacBook 16” M1 giver en unik skærmoplevelse. Enkelte købere oplever, at deres skærm bliver beskadiget, grundet den smalle afstand mellem skærmen og keyboardet. Skærmskifte er en reparation, som vi hyppigt udfører hos Green. Et skærmskifte kræver specialiseret værktøj og teknikker, der bør udføres af professionelle inden for faget. Få udført din MacBook Pro 16″ reparation af vores autoriserede teknikere i din nærmeste Green butik.

Få repareret din MacBook Pro 16” samme dag som du afleverer den til os

Det er uundgåeligt at batteriet med tiden bliver slidt. Hvis din computer lader langsommere op eller ofte løber tør for strøm, anbefaler vi at få udskiftet batteriet. Vi begynder en Macbook reparationen så snart, at du har afleveret produktet til os. De fleste reparationer og udskiftninger udfører vi inden for en time. Er der tale om en mere omfattende diagnose, stræber vi efter, at have din MacBook klargjort samme dag, som du har afleveret den til os.

Vi anvender kun originale reservedele, når vi reparerer din telefon

Green udfører reparationer autoriseret af Apple og ud fra Apples standarder. Derfor anvender vi kun originale reservedele. Det sikre reparationen en høj kvalitet, da vi ikke tillader brug af kopi reservedele. 

Få personlig hjælp til din reparation ved at besøge en af vores butikker

Har du ikke allerede booket en tid her på siden, kan du vælge at komme forbi en af vores Green butikker. Du er altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål vedrørende din reparation. Vi står klar til at hjælpe dig hver mandag til lørdag.

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder