Vi er på telefonen
man-fre: 10-18
lør: 10-15

iPhone 14 Pro Max

Hvor meget hukommelse har din enhed?

Sådan fungerer det

Svar på nogle få spørgsmål og få din telefons prisestimat

Send eller aflever din enhed til os, og så tjekker vi den lige efter.

Når værdien er fastsat foretager vi en bankoverførsel til dig.

Sælg din iPhone 14 Pro Max

Ligger du inde med en iPhone 14 Pro Max som du ønsker at sælge? Hos Green køber vi din brugte iPhone!

Som Autoriseret Apple Service Provider kan du altid regne med en sikker, nem og fair handel hos Green. Vi køber din brugte iPhone igennem en nem og sikker process, hvor du altid vil få en fair pris.

Sælg din iPhone 14 Pro Max til os allerede i dag.

Få et prisoverslag på din iPhone 14 Pro Max

Hos Green har vi gjort det nem for dig, hvis du ønsker at sælge din iPhone 14 Pro Max.

Du kan nemlig på mindre end 2 minutter udfylde salgsformularen og få et prisoverslag på din iPhone med det samme.

Prisoverslaget er vurderet ud fra den stand du har angivet, at din telefon er i. Vores prisoverslag er altid en ca. pris på, hvad vi vil købe din iPhone for, da vi altid vil gennemgå dens stand og sikre, at den er som angivet.

Efter at vi har modtaget din iPhone 14 Pro Max som du ønsker at sælge, vil vi gennemgå tilstanden og derefter give dig det endelige tilbud. Vælger du at acceptere vores tilbud, vil vi udbetale pengene til dig på din konto.

Sælg din iPhone 14 Pro Max – Sådan gør du

Når du skal sælge din iPhone 14 Pro Max til Green, skal du blot udfylde vores salgformular og angive tilstanden på din telefon. Derefter vil du modtage et prisoverslag med det samme.

Formularen fungerer således:

1. Angiv hvor meget hukommelse din telefon har

2. Angiv om din telefon fungere normalt eller ikke

3. Er skærmen intakt og uden skader?

4. Hvad er den kosmetiske tilstand på telefonens ramme, bagside og skærm?

5. Er glasdelene, bagpanelet og kameralinserne intakt?

6. Er telefonens ramme og fingeraftrykssensoren intakt og har telefonen IKKE været udsat for vandskade?

7. Har batteriet en maksimal kapacitet på mindst 85%?

Du vil nu have fået et prisoverslag på din iPhone 14 Pro Max. Ønsker du at sælge den til os, skal du blot udfylde din kontaktoplysninger og trykke på “Hent pakkelabel”, og sende telefonen til os ganske gratis.

Når vi har gennemgået din telefonen, vil vi derefter give dig et endelig tilbud på din iPhone 14 Pro Max. Accepterer du dette tilbud, vil vi derefter overføre betalingen til dig. Ønsker du ikke at acceptere tilbuddet, tilbyder vi ligeledes gratis returnering på din telefon.

Gennemsigtige og fair priser

Find ud af, hvad din iPhone 14 Pro Max er værd, ved at udfylde vores formular. Vi er stolte af at tilbyde konkurrencedygtige priser på alle iPhones vi køber, så du kan være sikker på at få en fair handel. Udfyld blot vores formular og angiv standen på din enhed, og vores automatiserede system vil beregne en pris for dig.

Det har aldrig været nemmere at sælge sin iPhone 14 Pro Max.

Green – Det bæredygtige valg

Hos Green tror vi på, at vi alle kan bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Ved at tage ansvar for vores elektronikaffald og genbruge det, kan vi skåne miljøet og ressourcerne på vores planet. Derfor er vores mission at tilbyde en grønnere løsning til dig, der ønsker at sælge din iPhone. Ved at sælge din iPhone 14 Pro Max til os sikrer du, at dit brugte elektronik får nyt liv og bliver solgt videre som en brugt, men stadig velfungerende.

Vil du være med til at gøre en forskel og bidrage til en mere bæredygtig verden? Så sælg din iPhone 14 Pro Max til Green i dag! Vi takker dig for at tage et skridt mod en mere grøn og ansvarlig livsstil.

Sælg din iPhone 14 Pro Max og få penge ind på kontoen

Vi forstår vigtigheden af at få betalingen hurtigt, når man sælger sin mobil – især hvis man planlægger at købe en ny. Derfor har vi optimeret processen for at sikre, at du får dine penge hurtigst muligt. Vores erfarne teknikere begynder inspektionen af din iPhone så snart den når vores værksted, og ofte kan vi færdiggøre processen på under en time. Når vi har bekræftet standen af din mobil, overfører vi betalingen til dig øjeblikkeligt. Ventetiden afhænger primært af fragt- og bankleveringstid.

Sælg din iPhone til Green og få penge ind på din konto!