Vi reparerer alle Samsung smartphones – 100% originalt!

Samsung Reparation

Reparation af

Galaxy S-serie

Reparation af

Galaxy A-serie

Reparation af

Galaxy Z-serie

Vi bruger kun originale Samsung reservedele!

Reparation af Samsung telefoner

Originale Samsung reservedele

Erfarne og certificerede teknikere

ESD godkendt værksted

Miljøvenligt værksted

2 års garanti på reparationer*

Du kan roligt bruge Green

Har du brug for professionel Samsung reparation til konkurrencedygtige priser?

Green tilbyder reparation med originale reservedele og erfarne, certificerede og dygtige teknikere. Vores autoriserede og ESD godkendte værksted garanterer en sikker og miljøvenlig reparation af din Samsung smartphone eller tablet. Uanset om du står overfor almindelige skader som ødelagt Samsung skærm eller batteri eller mere omfattende skader, kan vi med garanti hjælpe dig med Samsung produkt. Lad os hjælpe dig med at få din Samsung mobil eller tablets i topform igen.

Vi reparerer alle Samsungs enheder, både smartphones og tablets, så hvis du ikke kan finde dit Samsung produkt på listen, så kontakt os for et konkret tilbud.

Du kan se de mest populære modeller her:

Vi tilbyder

Originale Samsung reservedele

Erfarne og certificerede teknikere

ESD godkendt værksted

Miljøvenligt værksted

2 års garanti*

Samsung Reparation med originale dele

Hos Green.dk tilbyder vi professionel reparation af Samsung telefoner heriblandt Samsung Galaxy. Vores værksted er autoriseret af Apple, hvilket giver dig en ekstra tryghed for den høje kvalitet i vores arbejde, når vi reparerer dit Samsung produkt.

Vores værksteder er alle ESD godkendte, hvilket sikrer at vi altid arbejder efter alle producentens forskrifter, når vi skal udføre reparationer på Samsung produkter.

Vores reparatøre har mange års erfaring med Samsung reparation og er certificerede inden for deres felt, så du kan være sikker på, at du får professionel hjælp.

Vi anvender udelukkende originale reservedele i vores Samsung reparationer, så du kan være sikker på, at din enhed bliver repareret til den oprindelige standard. Det gælder, uanset om du skal have skiftet din Samsung skærm, kamera, bagcover eller batteri på dit Samsung produkt.

Hos Green.dk går vi meget op i miljøet og vores reparationstjeneste er et godt alternativ til at smide din enhed ud og købe en ny.

Vi hjælper dig med at reparere din enhed, så du kan få glæde af den i længere tid, samtidig med at vi reducerer vores fodaftryk på jorden!

Hvis du har brug for reparation af din Samsung Galaxy telefon, så tøv ikke med at kontakte os eller komme forbi en af vores butikker.

Du kan også bestille tid hvis du har en stram kalender, så er vi klar til at tage imod dig når du kommer.

* Vi yder ikke garanti på reparation af væskeskadede enheder, eller bundkort reparationer

Ødelagt skærm eller dødt batteri? Vi står klar til at hjælpe med reparation af din Samsung Galaxy

Du får altid en professionel Samsung reparation hos Green. Vi står klar til at hjælpe, når du har brug for en reparation af din Samsung Galaxy – uanset modellen eller skaden. Så er din skærm ødelagt, dit batteri stået af eller har du et helt tredje problem? Så hjælper vi dig hurtigt, effektivt og billigt hos Green.

Vi reparerer 9 ud af 10 telefoner på under 30 min. Vi håndterer og udbedrer alle skader eller fejl, inklusive ødelagte displays, udskiftning af batteri, m.v.

  • Display / skærm: 30-60 min.
  • Batteri: 30-60 min.

Reparation af alle modellerne i Z, S og A serierne

Hos Green tilbyder vi autoriseret reparation af de mest populære Samsung Galaxy -modeller. Vi reparerer nemlig alle modeller fra Z, S og A serierne. Så næsten uanset hvilken Samsung telefon eller tablet du ligger inde med, kan vi klare problemet for dig. Uanset hvor gammel din Samsung Galaxy er, kan du få den repareret hos os.

Desværre er det de færreste, der har den samme telefon i mere end to år. Ved at få en reparation, når den er nødvendig, er du med til at forlænge din Samsung Galaxy levetid. Det er godt for din pengepung og miljøet.

Vi kan reparere din Samsung ift. udskiftning af din Samsung skærme, kamera, bagcover, batteri mm.

Hurtig Samsung reparation mens du venter

En Samsung reparation behøver hverken at være en bøvlet eller tidskrævende proces. Vores teknikere er dygtige og erfarne, og derfor kan vi tilbyde super hurtige reparationer af din Samsung mobil. Når din i Samsung Galaxy bliver repareret hos Green, kan vi i langt de fleste tilfælde give dig en fuldt funktionel Samsung Galaxy igen på under en halv time.

Indleverer du din Samsung til reparation i en af vores butikker, kan du altså sagtens blive siddende og vente og hurtigt få din telefon tilbage på næsten ingen tid. Du kan også tage en kort gåtur rundt i området – men gå ikke for langt væk, for inden du ved af det, er din Samsung telefon eller tablet klar til dig igen.

Har du bestilt en Samsung reparation via posten, bestræber vi os på at sende din enhed tilbage hurtigst muligt. Vi sender med posten alle hverdage.

Reparation af Samsung Galaxy til faste lave priser

Uanset om du booker en Samsung reparation online, eller om du får den klaret via posten, foregår den til faste lave priser. Selvom en Samsung Galaxy er en relativt dyr telefon, koster det altså ikke alverden at få den repareret.

Tit og ofte skifter folk telefon, selvom problemet egentlig kunne være klaret med en ganske simpel reparation. Derfor kan du altså spare penge ved at få repareret din Samsung Galaxy fremfor bare at købe nyt, når der opstår problemer. Skal du have skiftet dit Samsung batteri, skærmen, eller måske have hjælp til opdateringer på din mobiltelefon? Så book en tid online eller kom forbi en af vores butikker i dag.

Vi står altid klar til at reparere de mest almindelige skader på dine Samsung produkter.

Autoriseret iPhone reparation med originale reservedele der beskytter din garanti

Når du får din iPhone repareret hos Green, kan du altid være sikker på, at reparationen foregår med originale reservedele og efter Apple’s strikse protokoller. Vi er nemlig et Apple autoriseret værksted, hvilket også betyder, at alle reparationer, vi foretager, ingen betydning har for din garanti.

Den beholder du nemlig, når din iPhone reparation foretages af en Apple Service Provider som os. Får du foretaget en iPhone reparation hos en ikke-certificeret reparatør, mister du din garanti.

Fordi vi udelukkende bruger originale reservedele, kan du altid forvente reparationer af højeste kvalitet. Samtidig betyder det også, at dit produkt holder længere, end hvis reparationen ikke bliver foretaget med originale reservedele.

Er min Samsung enhed dækket af garanti?

De første 2 år fra købsdatoen vil din Samsung enhed være dækket af danske reklamationsret som varer 24 måneder. Hvis din Samsung enhed har været udsat for en selvforskyldt skade eller en softwarefejl er enheden almindeligvis ikke dækket af garanti eller reklamationsret. Vi kan uanset garanti eller ej hjælpe dig og din Samsung enhed.

Garanti eller reklamationsret omfatter blandt andet:

– Din Samsung enhed ikke virker som den skal og det skyldes en fejl fra produktionstidspunktet eller noget du ikke selv er skyld i

– Enheden er pludselig stoppet med at respondere uden den har været udsat for noget, eller reagerer slet ikke.

Det betyder altså, at alle former for årsager der gør, at din Samsung enhed ikke virker optimal og hvor det ikke er din egen skyld, så vil din enhed være dækket.

Vi kan også hjælpe dig med reparation af din Samsung enhed selv hvis den ikke er dækket, mod betaling. I visse tilfælde kan beløbet dækkes delvist af ens forsikringsselskab. Her vil man typisk få hjælp via ens indbo- eller elektronikforsikring.

Hvordan repareres min Samsung enhed?

I langt de fleste tilfælde tilbyder vi reparation af Samsung enheder i København i de respektive butikker, da vi har værksted i dem alle. På den måde undgår du ofte lange ventetider og du får altid din telefon repareret med originale reservedele fra Samsung.

I visse tilfælde skal bestille en særlig reservedel hvorfor der kan opstå længere ventetid end normalt. Der er flere forskellige forholdsregler man skal være opmærksom på når man reparerer en Samsung enhed. Vi varetager også service- og garantisager og har ligeledes samarbejde med adskillige virksomheder og forsikringsselskaber hvorfor vi altid kan hjælpe dig med Samsung reparationer – uanset omfang, dækning og problematik.

Kan min Samsung enhed afleveres hos Green?

Ja, det kan du. Hos Green.dk reparer vi også Samsung, så du kan altid aflevere din Samsung enhed til reparation hos os. Vi har butikker på København Ø, København K og i Roskilde, og du kan også bestille en aftale på vores hjemmeside eller ved at kontakte os på telefon 70603470 eller via mail på [email protected]. Hos Green tilbyder vi reparation af mange forskellige Samsung enheder med originale reservedele, og vi har personale med over 10 års erfaring. Du kan finde mere information om vores reparationstilbud på vores hjemmeside.

Det siger andre

God service giver glade kunder

Fredensborg
" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "
Karsten Tom Larsen
Kongens Lyngby
" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "
Simone Louise Hansen
Gentofte
" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "
Thomas Risskov Lund
Østerbro
" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "
Peter K. Johansen
Ballerup
" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "
Maiken Nansen
Fredensborg
" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "
Karsten Tom Larsen
Kongens Lyngby
" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "
Simone Louise Hansen
Gentofte
" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "
Thomas Risskov Lund
Østerbro
" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "
Peter K. Johansen
Ballerup
" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "
Maiken Nansen

Start her - book en tid

Ofte stillede spørgsmål om Samsung reparation

1. Selvforskyldte skader

Du skal som udgangspunkt altid selv betale for selvforskyldte skader.

Selvforskyldte skader omfatter blandt andet:

– Ødelagt skærm efter tab
– Ridser og døde pixels efter tryk eller slag
– Væskeskader

Med andre ord: alle skader som du selv har påført din enhed – enten med vilje eller ved uheld. I disse tilfælde vil du typisk selv skulle hæfte for udgifter til reparation. Vær dog opmærksom på, at din egen elektronikforsikring til tider kan dække reparationen for dig.

2. Ombytning af totalskadede enheder

Hvis din enhed er totalskadet, tilbyder vi også ombytning.

Ombytning kan være nødvendig, hvis vores teknikere vurderer, at enheden har fået så omfattende en skade, at det ville kræve en total udskiftning af flere større komponenter.

Ombytning ville også ofte være nødvendigt ved Apple Watches, AirPods og iPads, da reparationer af disse er særligt kompliceret.

3. Hvad er en ASP?

Vi har som ASP – Apple Authorized Service Provider – særlig adgang til Apples egen vidensbank og reservedele.

Du er derfor garanteret den bedst mulige reparation af dit Apple-produkt.

Vores teknikere har gennemgået deres certificeringsproces i både iOS og Mac, så de er i stand til at yde service og reparere enhver enhed eller type af skade. Udover deres egen store ekspertise har de også adgang til Apples samlede database over informationer om alle deres produkter.

Vi benytter os kun af originale reservedele, som vi modtager direkte fra Apple selv.

Kundeservice

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig.

Husk Du beholder din garanti hos Apple

Du skal ikke være bekymret for din garanti – den beholder du, når du får repareret dit Apple-produkt hos Green. Vi er nemlig Autoriseret af Apple til at udføre reparationer på deres enheder.

Ring til os

Man – fre: 10-18

Lørdag: 10-15

Skriv til os

Svartid < 1 time

Sådan foregår det

Samsung er lige til - det er vores reparationer også

Book en tid

Book tid i en af vores butikker, eller send din enhed med posten til os.

Også uden tidsbestilling i butik
Du behøver ikke booke tid på forhånd, når du kommer i butikken.

Vi reparerer

Vores teknikere har mange års erfaring med Samsung reparation

Vi bruger kun originale dele

Vores kunder skal kun have det bedste, hvorfor vi kun bruger 100% originale Samsung reservedele.

God som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.

Typisk klar på under 60 min.

De fleste reparationer vi laver er klar på under 60 min.

Start her - book en tid