Hvordan laver man snabel a på MacBook? Sådan gør du

25. maj 2024
Snabel a på Macbook tastatur
Udgivet d.  Opdateret d.  

Har du nogensinde undret dig over, hvordan du laver et snabel a tegn (@) på dit MacBook tastatur? Det kan være en smule forvirrende, især hvis du er ny til Apple-operativsystemet. Men fortvivl ikke!

Vi har sammensat en simpel guide, der viser dig, hvordan du kan gøre det på ingen tid. Uanset om du vil sende en e-mail eller tagge nogen på sociale medier, vil du kunne gøre det effektivt og uden besvær. Læs videre for at lære, hvordan du laver snabel a på dit MacBook tastatur.

Hvad er snabel a?

Snabel a er en almindelig betegnelse for det @-tegn, som anvendes i elektronisk kommunikation. Det er en vigtig del af vores digitale kommunikation og gør det muligt at sende e-mails, beskeder og tagge personer på sociale medier. Derfor er det vigtigt at vide, hvordan man laver snabel a på en MacBook, da det vil hjælpe dig med at kommunikere mere effektivt og professionelt.

Sådan laver du snabel a på din MacBook

Den nemmeste måde at lave snabel a på MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, iMac eller andre Mac computere er ved hjælp af tastaturgenvejen. For at lave snabel a, skal du trykke på Option (⌥) + @ ved siden af Enter-tasten til højre. Voilá! Du har nu lavet et @. Mere enkelt bliver det ikke.

Hvordan laver man snabel a på MacBook? Sådan gør du

Hvordan laver man snabel a på MacBook? Sådan gør du

Har du derimod en Windows computer, skal du blot trykke på knapperne "alt"+"2" for at lave et "@".

Denne måde er den hurtigste og mest effektive måde at gøre det på.

Bemærk at på nogle Mac-tastaturer (især af ældre dato) figurerer @ ikke på selve tasten (måske står der kun " og '), men det er stadig den samme tast, du skal bruge, for at skrive @.

Det kan være en smule forvirrende, da der er forskellige måder at gøre det på, alt efter hvilket tastatur du har. Generelt set laver du @ på MacBook ved at bruge tastekombinationen Option (⌥) + @ (eller " og '). Dog kan du på visse tastaturer, som f.eks. det svenske tastaturer, lave snabel-a på MacBook med Option (⌥) + 2.

Udgivet d.  Opdateret d.