man-fre: 10-18

Lørdag 10-15

Autoriseret Apple Værksted

Fiks en iPhone skærm der ikke reagerer: Genstart din iPhone

Måden hvorpå man genstarter sin iPhone, afhænger af, hvilken model det er. Derfor vil vi gennemgå, hvordan man genstarter de forskellige iPhone-modeller, samt hvad man skal gøre, hvis en genstart af ens iPhone ikke løser problemet. 

Når man har en iPhone med en skærm der ikke reagerer, kan den ikke bruges til meget. Derfor er det vigtigt at vide, hvordan man fikser problemet. Og her er det en god idé at prøve at genstarte sin iPhone som det første. 

Har du en iPhone 11? Læs med her.

Hvis du har en iPhone 11, er der dog en mulighed for, at der kan være noget alvorligt galt med din iPhone, når skærmen ikke reagerer. Apple har nemlig konstateret, at en lille del af iPhone 11-skærme ikke reagerer, som følge af et problem med skærmmodulet.

Alle de berørte iPhones er produceret mellem november 2019 og maj 2020, så hvis du mistænker, at din iPhone kan være berørt at dette, kan du her tjekke, om din iPhone er blandt dem, som kan lide under denne fejl.

Fordi det er en fabrikationsfejl, har Apple lavet en udskiftnings-program, som skal sikre, at ejerne af telefonerne med skærm-fejl, får gratis service.

Så hvis skærmen på din iPhone 11 ikke reagerer, og telefonen er blandt dem der hører under programmet, kan du indlevere din iPhone til et Apple-autoriseret værksted, og få lavet service kvit og frit.

Green er et af få danske Apple-autoriserede værksteder, så hvis du står med dette problem, er du mere end velkommen til at komme forbi med din iPhone 11, og så løser vi problemet for dig.

Udskiftnings-programmet gælder op til to år efter, at den pågældende iPhone blev solgt i detailhandlen for første gang. Hvis du mener at være berørt at dette problem, og allerede har brugt penge på reparation, kan du kontakte Apple for at få pengene for reparationen retur.

Sådan genstarter du din iPhone

Hvis du ikke er berørt af ovenstående, bør du i stedet starte med at genstarte din iPhone. Det hurtige og nemme trick kan være løsningen på mange midlertidige problemer med din iPhone, og kan muligvis også hjælpe her. 

Genstart iPhone X, 11, 12 eller 13

  1. Tryk på den ene af lydstyrkeknapperne, samtidig med at du trykker på sideknappen. Hold dem begge nede, indtil mærket ‘Sluk’ vises.
  2. Træk ‘Sluk’-mærket til side, og vent i cirka 30 sekunder, mens iPhonen slukker.
  3. For at fuldende genstarten af din iPhone, skal du nu tænde den igen. Det gøres ved at holde sideknappen nede, indtil Apple-logoet kommer frem. 

Genstart iPhone SE (2. generation), 8, 7 eller 6

  1. Tryk på sideknappen, indtil ‘Sluk’-mærket vises.
  2. Træk ‘Sluk’-mærket til side, og vent i cirka 30 sekunder, mens iPhonen slukker.
  3. For at fuldende genstarten af din iPhone, skal du nu tænde den igen. Det gøres ved at holde sideknappen nede, indtil Apple-logoet kommer frem. 

Genstart iPhone SE (1. generation), 5 eller en tidligere model

  1. Tryk på den øverste knap, indtil ‘Sluk’-mærket vises.
  2. Træk ‘Sluk’-mærket til side, og vent i cirka 30 sekunder, mens iPhonen slukker.
  3. For at fuldende genstarten af din iPhone, skal du nu tænde den igen. Det gøres ved at holde den øverste knap nede, indtil Apple-logoet kommer frem.

Hvis dette ikke virker, kan det være fordi, at der ikke er strøm på din iPhone. Oplad eventuelt din iPhone i en times tid, og prøv at genstarte den igen.

Apple-autoriserede reparationer hos Green

Hvis skærmen på din iPhone stadig ikke reagerer, er det tid til at sende den til reparation. Heldigvis er vi klar til at hjælpe hos Green. Som et af få danske Apple-autoriserede værksteder, kan vi levere en hurtig og kompetent reparation af iPhone.

At vi er Apple-autoriserede betyder bl.a., at alle vores teknikere har bestået Apples eget certificeringsprogram, at vi kun bruger originale reservedele fra Apple selv og at din garanti bliver bibeholdt, når du får lavet reparationer hos os.

Hvis den reparation du skal have lavet hører under garantien, vil det også være ganske gratis at få udført hos os.

Vi løser alle typer udfordringer med dine Apple-produkter, uanset om du har brug for en iPad-reparation, har et sløjt iPhone batteri eller noget helt tredje.

Book tid til reparation her.