Vi er på telefonen
man-fre: 10-18
lør: 10-15

Autoriseret Apple reparation

iPhone reparation

Vi reparerer alle iPhones – uanset problem. Vi er autoriseret af Apple hvilket betyder, at vi bruger 100% originale dele og din garanti altid bevares. Uanset om du skal have hjælp til skærm reparation eller udskiftning af af dit batteri, står vi klar til at hjælpe dig med din ønskede reparation.

iPhone 15 serien er Apples seneste flagskibsserie af smartphones, der bygger videre på virksomhedens lange tradition for innovation og teknologisk fremragende. Denne serie inkluderer flere modeller, der imponerer med avancerede funktioner, kraftfuld ydeevne og enestående kameraevner.

Med iPhone 15 serien får du adgang til imponerende opgraderinger som forbedret batterilevetid, lynhurtig ydeevne takket være Apples seneste A15 Bionic-chip, og fantastiske skærme med levende farver og høj opløsning. Kameraerne i iPhone 15 serien leverer exceptionelle billeder og videoer, især under vanskelige lysforhold, og introducerer nye funktioner, der giver dig endnu mere kreativ kontrol over dine optagelser.

iPhone 14 serie

iPhone 14 serien er Apples smartphone serie med store innovative tiltag og mange opgraderinger ren teknologisk og funktionel. Den yderst avanceret og imponerende ydeevne og teknologi i alle iPhones fra iPhone 14 serien sikrer hermed Apple topplacering i branchen på smartphone markedet. 

Oplever du problemer med din iPhone 14? Så lad Green.dk hjælpe dig med en professionel reparation af din iPhone 14 med 100% originale dele.

iPhone 13-serien indeholder Apples nyeste tiltag og innovation i deres smartphones. Serien kommer med et bredt antal opgraderinger i form af nye teknologier og funktioner.

Den imponerende ydeevne og avancerede kamerateknologi sikre et Apple produkt i den hidtil højeste kvalitet.

Hos Green.dk er vi Autoriseret Apple Service Provider, hvor alle vores reparationer af iPhone 13 med 100% originale dele og 2 års garanti.

iPhone 12 serie

Med sin Super Retina XDR-skærm med HDR og True Tone kommer iPhone 12-serien med en ny og forbedret skærmoplevelse. iPhone 12 er udstyret med et Ceramic Shield, der gør modellen modstandsdygtig overfor slid. Oplev en serie i imponerende kvalitet med iPhone 12-serien fra år 2020.

Hos Green.dk udfører vi professionel og autoriseret reparation af alle iPhone 12 modeller med originale dele af erfarne teknikere.

iPhone 11 serie

Modellerne fra iPhone 11-serien er udstyret med A13 Bionic chip, hvilket giver en markant forbedret ydeevne sammenlignet med de forrige modeller. iPhone 11 er designet med et opgraderet kamera, der giver mulighed for at tage billeder i et helt nyt format. 

Oplever du problemer med din iPhone 11? Vi tilbyder professionelle reparationer som skærmskift, batteriskift, diagnotisering mm.

iPhone X serie

iPhone X-serien har en forlænget batteritid på op til 16 timers brug. Hjem-knappen er erstattet af Apples ansigtsgenkendelse, der kommer med et opdateret styresystem. Bagsiden er designet i et elegant glasmateriale, som frit kan kobles til den trådløse opladning.

Skulle du opleve problemer med din iPhone X, kan du hos Green.dk få en Autoriseret reparation. Vi hjælper med bl.a. skærmskift, batteriskift, udskiftning af bagkamera mm.

iPhone SE serie

iPhone SE har været så populær, at Apple valgte at lave to udgaver af den. Den første iPhone SE samt iPhone SE 2. generation. Begge modeller er designet elegant, kompakt, med det velkendte iOS styresystem og er elsket af Apple brugere i hele verden.

Ved en reparation af din iPhone SE hos Green.dk, kan du altid forvente en Autoriseret service med 100% originale dele og 2 års garanti.

iPhone 7/8 serie

Det funktionelle design og velkendte styresystem fra Apples iPhone 7/8-serie er stadig meget populær. iPhone 7/8 modellerne har en stabil ydeevne og holdbar batterikapacitet, der sikre en imponerende mobiloplevelse.

Er du ude for, at din iPhone 7/8 er blevet beskadiget? Hos Green.dk er vi autoriseret af Apple og tilbyder skærm reparation, batteriskift mm. med 100% originale dele og 2 års garanti.

iPhone 6 serie

Apples iPhone 6-serie indeholder en række forbedret opgraderinger fra dens forgængere. Med 3D-touch kan du let og ubesværet få personlig adgang til din mobil. Processorerne kommer med en henholdsvis A8- og A9-chip, som forøger iPhone-modellernes hastighed markant. 

Hvis du oplever, at din iPhone 6 er blevet langsom eller beskadiget, står vi klar til at hjælpe dig med en skærm reparation, batteriskift mm. af din iPhone 6. 

Vores værksted er officielt autoriseret af Apple.

Behold din garanti

Originale reservedele fra Apple

Bæredygtig reparation & service

Du kan roligt bruge Green

Hos Green kan du få reparation af ethvert Apple-produkt.

Som Apple Authorized Service Provider er vi særligt autoriseret til at udføre service, skærm reparation, batteriskift mm. på deres enheder. Det betyder, at din garanti er beskyttet – og din mobil, tablet eller computer er i trygge hænder.

Tag et kig på vores priser på reparation af iPhone

Kort fortalt

Officiel Apple Autoriseret Værksted

Alle reparationer foretages med originale dele

Dit bæredygtige valg ved reparationer & services

Garanti & AppleCare+

Din garanti er beskyttet hos Green.

Som Apple-autoriseret værksted sikrer vi, at du får en god reparation i overensstemmelse med Apples egne retningslinjer og krav. Vi kan derfor give dig en reparation, der ikke ophæver din garanti eller AppleCare+.

Garantien er vigtig, da du ellers kan være nødsaget til at betale for din egen skærm reparation, batteriskift eller andet det første år – selvom du ikke har været skyld i, at fejlen eller skaden opstod.

Du kan læse mere om Apples begrænsede garanti på deres egen hjemmeside.

Ødelagt skærm eller dødt batteri? Vi står klar til at hjælpe med reparation af din iPhone

Du får altid en autoriseret og professionel iPhone reparation hos Green. Vi står klar til at hjælpe, når du har brug for en reparation af din iPhone – uanset modellen eller skaden. Så er din skærm ødelagt, dit batteri stået af eller har du et helt tredje problem? Så hjælper vi dig hurtigt, effektivt og billigt hos Green med reparation af dine brugte telefoner.

Vi reparerer 9 ud af 10 telefoner på under 30 min. Vi håndterer og udbedrer alle skader eller fejl, inklusive ødelagte displays, udskiftning af batteri, ombytning til nyere model m.v.

Book din tid her – og spring ventetiden over!

  • Display / skærm: 30-60 min.
  • Batteri: 30-60 min.
  • Ombyt: 1-3 hverdage
Hos Green står vi altid klar til at hjælpe dig med en hurtig rep af iPhone i København, Østerbro og Roskilde.

Reparation af alle iPhone modeller fra iPhone 6 og op

Hos Green tilbyder vi professionel iPhone reparation af de mest populære iPhone modeller. Alle vores reparationer udføres på iPhone 6 og op til nu. Så næsten uanset hvilken model du ligger inde med, kan vi klare problemet for dig. 

Vi tilbyder alle typer reparationer bl.a. hjælp til skærm reparation, skift af batteri, diagnosticering og meget mere. 

 

iPhones er designet til at holde i minimum fem år. Efter det kan du risikere, at Apple ikke længere tilbyder sikkerheds- og systemopdateringer til din smartphone. Det betyder også, at vi typisk reparerer nyere iPhones.

 

Desværre er det de færreste, der har den samme telefon i mere end to år. Ved at få en iPhone reparation, når den er nødvendig, er du med til at forlænge din iPhones levetid. Det er godt for din pengepung – og miljøet.

 

Læs, hvad du skal gøre, hvis du har en smadret skærm, og hvordan du forebygger mod uheld.

Hurtig iPhone reparation mens du venter

En iPhone reparation behøver hverken at være en bøvlet eller tidskrævende proces.

Vores teknikere er dygtige og erfarne, og derfor kan vi tilbyde super hurtige reparationer af din iPhone. Når din iPhone bliver repareret hos Green, kan vi i langt de fleste tilfælde give dig en fuldt funktionel iPhone igen på under en halv time.

Indleverer du din iPhone til reparation i en af vores butikker, kan du altså sagtens blive siddende og vente og hurtigt få din enhed tilbage på næsten ingen tid. Mens du venter, kan du også tage en kort gåtur rundt i området – men gå ikke for langt væk, for inden du ved af det, er din iPhone klar til dig igen.

Har du booket en forudgående aftale til en iPhone reparation via posten, bestræber vi os på at sende din enhed tilbage hurtigst muligt. Vi sender med posten alle hverdage.

iPhone reparation til faste lave priser

Uanset om du booker en iPhone reparation online, eller om du får den klaret via posten, foregår den til faste lave priser. Selvom en iPhone er en relativt dyr enhed, koster det altså ikke alverden at få den repareret.

Tit og ofte skifter folk telefon, selvom problemet egentlig kunne være klaret med en ganske simpel reparation. Derfor kan du altså spare penge ved at få repareret din iPhone fremfor bare at købe nyt, når der opstår problemer.

I oversigten ser du vores gældende priser på de mest udbredte reparationer til iPhone.

Står din specifikke reparation ikke på listen? Fortvivl ikke. Vi tilbyder iPhone reparation til alle typer af skader og fejl og giver altid 2 års garanti med i prisen, uanset om det gælder et nyt batteri, skærm mm. Vi reparerer iPhone modeller fra iPhone 6 og opefter.

iPhone reparation kan også hedde iPhone rep eller mobil reparation.

Autoriseret iPhone reparation med originale reservedele der beskytter garantien

Når du får din iPhone repareret hos Green, kan du altid være sikker på, at reparationen foregår med dele fra Apple og efter Apple’s strikse protokoller. Vi er nemlig et Apple autoriseret værksted, hvilket også betyder, at alle reparationer, vi foretager, ingen betydning har for din garanti. 

 

Den beholder du nemlig, når din iPhone reparation foretages af en Apple Service Provider som os. Får du foretaget en iPhone reparation hos en ikke-certificeret reparatør, mister du din garanti.

 

Fordi vi udelukkende bruger originale reservedele, kan du altid forvente en iPhone reparation af højeste kvalitet. Samtidig betyder det også, at dine brugte smartphones holder længere, end hvis reparationen ikke bliver foretaget med originale reservedele.

Book en forudgående aftale allerede i dag, eller kom forbi en af vores butikker uden tidsbestilling. Mens du venter, får vi repareret din iPhone hurtigt og effektivt.

Besøg vores butikker eller bestil iPhone reparation online

Hvis du vil have en autoriseret iPhone repair, er du mere end velkommen i en af vores butikker i hhv. København, Østerbro og Roskilde, men hvis du ikke befinder dig i dette område, er der også råd for det.

Hos Green kan du nemlig også få klaret din iPhone reparation via posten. Det lyder måske besværligt, men det er det altså slet ikke.

 

Når du opretter en booking, sender vi en pakkelabel til dig, så du kan sende din enhed med posten til os. Når vi har modtaget den, reparerer vi den hurtigst muligt og sender den retur til dig – så god som ny. Oftest kan vi reparere din iPhone og sende den retur samme dag, som vi modtager den. Vi stræber altid efter at give dig en gnidningsfri og god oplevelse hos Green. 

Send din enhed eller kom forbi en af vores butikker i dag!

Typiske skader på en iPhone

Hos Green kan du få iPhone reparation af alle skader – eller få udskiftet defekte komponenter i din iPhone. De tre mest udbredte skadestyper forekommer ved skærmen eller batteriet.

Vi tilbyder også en komplet ombytning, hvis du gerne vil udskifte din ældre model med en ny.

Husk, at slå Find My iPhone fra, inden du indleverer din enhed hos os.

 

iPhone skærm reparation

Skærmen på din iPhone er det mest udsatte komponent i din telefon.

Ridser, revner og sprækker i din iPhone-skærm er en meget udbredt skade. Heldigvis er det også en af de enkleste reparationer – med det rette udstyr og originale dele. Som autoriseret Apple-værksted har vi begge dele. 

Det er ikke altid, at en skade i skærmen kan ses med det blotte øje. Hvis ikke skærmen reagerer på dine tryk, kan det i visse tilfælde løses ved en simpel genstart. Se her, hvordan du skal genstarte en iPhone.

 

Udskiftning af batteri

Har batteriet i din iPhone svært ved at holde på strømmen?

Så kan det være tid til en udskiftning. Apples telefoner er designet til at holde op til 80% efter 500 fulde opladninger. Efter det vil du kunne bemærke en tydelig nedgang i effektivitet.

Hvis dit batteriniveau ofte svæver omkring de 0%, er et nyt batteri en god måde at undgå eller udskyde købet af en ny iPhone.

 

Ombytning

Vil du gerne udskifte din gamle iPhone med en ny?

Hos Green tilbyder vi også ombytning. Her kan du indlevere din gamle iPhone og få rabat på køb af en ny. Tilbuddet gælder også, hvis der er skader og slid på din telefon – selvom du selvfølgelig vil få mindre for prisen. Din gamle iPhone vil blive skilt ad, funktionelle reservedele vil kunne genbruges til reparation og de beskadigede dele vil blive forsvarligt afskaffet.

 

Oplever du problemer med din MacBook? Læs vores indlæg omkring, hvordan du kan nulstille din MacBook.

Skal du have repareret et andet Apple-produkt?

Har du også brug for at få en reparation af et andet produkt fra Apple?

Så kan du også få det hos Green. Vi gør altid vores bedste for at levere hurtige og professionelle reparationer af dit Apple elektronik, der effektivt løser dine problemer. Vi gør vores bedste for at levere en god oplevelse til alle vores kunder, og heldigvis vidner vores fremragende Trustpilot-rating om, at vi gør noget rigtigt.

Udover iPhone reparation tilbyder vi også:

Det siger andre

God service giver glade kunder

Fredensborg
" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "
Karsten Tom Larsen
Kongens Lyngby
" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "
Simone Louise Hansen
Gentofte
" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "
Thomas Risskov Lund
Østerbro
" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "
Peter K. Johansen
Ballerup
" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "
Maiken Nansen
Fredensborg
" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "
Karsten Tom Larsen
Kongens Lyngby
" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "
Simone Louise Hansen
Gentofte
" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "
Thomas Risskov Lund
Østerbro
" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "
Peter K. Johansen
Ballerup
" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "
Maiken Nansen

Start her - book en tid

Ofte stillede spørgsmål ved iPhone reparation

1. Er min iPhone dækket af garanti?

De første 2 år fra købsdatoen vil din iPhone typisk være dækket af Apples garanti eller den danske reklamationsret som varer 24 måneder. 

 

Hvis din iPhone har været udsat for en selvforskyldt skade eller en softwarefejl er enheden almindeligvis ikke dækket af garanti eller reklamationsret. 

 

Vi kan uanset garanti eller ej hjælpe dig og din iPhone.

 

Garanti eller reklamationsret omfatter blandt andet:

– Din iPhone virker ikke som den skal og det skyldes en fejl fra produktionstidspunktet eller noget du ej selv er skyld i
– Enheden er pludselig stoppet med at respondere uden den har været udsat for noget, eller reagerer slet ikke

Det betyder altså, at alle former for årsager der gør, at din iPhone ikke virker optimal og hvor det ikke er din egen skyld, så vil din enhed være dækket. 

Vi kan også hjælpe dig med reparation af din iPhone selv hvis den ikke er dækket, mod betaling. I visse tilfælde kan beløbet dækkes delvist af ens forsikringsselskab. Her vil man typisk få hjælp via ens indbo- eller elektronikforsikring. 

2. Hvordan repareres min iPhone?

I langt de fleste tilfælde tilbyder vi reparation af iPhone i København og reparation af iPhone i Roskilde i de respektive butikker, da vi har værksted i dem begge. På den måde undgår du ofte lange ventetider og du får altid din telefon repareret med originale reservedele fra Apple.

 

I visse tilfælde skal vi sende en iPhone til Apples europæiske værksted eller bestille en særlig reservedele hvorfor der kan opstå længere ventetid end normalt.

Der er flere forskellige forholdsregler man skal være opmærksom på når man reparerer en iPhone. De fleste af de nyere modeller har både en trådløs chip til bl.a. smart-payment og trådløs opladning, bruger Face ID der nemt kan gå i stykker ved uagtsom reparation samt en fortætnings-pakning der sørger for at telefonen er vandafvisende. 

Alle ovenstående forholdsregler tager vi forbehold for, på vegne af Apple, når vi reparerer din iPhone. Ligeledes sørger vi for, at alt data på din enhed varetages fortroligt. 

Vi varetager også service- og garantisager og har ligeledes samarbejder med adskillige virksomheder og forsikrings-selskaber hvorfor vi altid kan hjælpe dig med iPhone reparation – uanset omfang, dækning og problematik.

3. Kan min iPhone afleveres hos Green?

Da Green er officiel Apple Service Provider, hvilket betyder vi er et officielt værksted for Apple i Danmark, kan du altid med ro i maven indlevere din service-, reklamations- eller garantisag hos Green. 


Du kan både booke tid eller som walk-in aflevere din iPhone direkte i en af vores fysiske butikker.

Uanset omfang af skaden, eller også hvis du blot er i tvivl og har brug for sparring, så kan du aflevere din iPhone hos Green. 

Vi er et officielt værksted for Apple i Danmark hvorfor vi både kan varetage garantisager eller almindelige reparationer med originale reservedele fra Apple – så beholder du altid din garanti. 

Du kan med fordel booke en tid på vores eller Apples hjemmeside men du er også altid velkommen som walk-in.

Kundeservice

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig.

Husk Du beholder din garanti hos Apple

Du skal ikke være bekymret for din garanti – den beholder du, når du får repareret dit Apple-produkt hos Green. Vi er nemlig Autoriseret af Apple til at udføre reparationer på deres enheder.

Ring til os

Man – fre: 10-18

Lørdag: 10-15

Skriv til os

Svartid < 1 time

Sådan foregår det

Apple er lige til - det er vores reparationer også

Book en tid

Book tid i en af vores butikker, eller send din enhed med posten til os.

Også uden tidsbestilling i butik
Du behøver ikke booke tid på forhånd, når du kommer i butikken.

Vi reparerer

Vores autoriserede Apple-teknikere reparerer dit produkt.

Vi bruger originale dele
Som autoriseret Apple-reparatør bruger vi originale dele.

God som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.

Typisk klar på under 60 min.

De fleste reparationer vi laver er klar på under 60 min.

Start her - book en tid