iPhone 12 pro max reparation
A2411

iPhone 12 Pro Max reparation

Typen af beskadigelsen på din iPhone 12 Pro er underordnet, da alle vores medarbejdere er certificerede teknikere. Vi har professionelt kendskab til iPhones funktioner, så vi ubesværet og grundigt kan reparere din mobil.
Pris på reparation af iPhone 12 Pro Max reparation
Udskiftning af display (Premium)
1.499 kr
Udskiftning af batteri (Premium)
699 kr
Udskiftning af bagcover (Premium)
1.299 kr
Udskiftning af bagkamera (Ikke glas)
1.399 kr
Alm. panserglas
199 kr
Fullframe panserglas
249 kr
Håndteringsgebyr (inkl. gratis fejlfinding)
99 kr

Start din reparation her

Fordele med Green

Eksperter

Vi har repareret Apple enheder i mere end 10år

De bedste dele

Vi giver 2 års garanti på alle dele, fordi vi ved de er bedst.

Prisgaranti

Vi matcher andres reparationspriser

iPhone 12 Pro Max reparation

iPhone 12 Pro Max reparation

Er din iPhone 12 Pro Max gået i stykker og ønsker du at få udført en iPhone 12 Pro Max reparation? Find din Green butik her.

I oktober kom iPhone 12 Pro Max på markedet. iPhone 12 Pro Max har en opgraderet kamerakapacitet og en 40% højere ydeevne sammenlignet med dens forgænger.

Med en 6,7” Super Retina XRD-skærm i OLED får du en helt ny forbedret skærmoplevelse. iPhone 12 Pro Max er udstyret med et Ceramic Shield, hvilket gør mobilen mere modstandsdygtig overfor slid og anden belastning. Grundet iPhone Pro Max størrelse kan det hænde, at mobilen bliver tabt, og her kan vi hjælpe.

Reparation af iPhone 12 Pro Max skærm

Er skærmen på din iPhone 12 Pro Max flækket? Skærmen på en iPhone 12 Pro Max er større sammenlignet med de fleste andre iPhone modeller. En stor skærm kan forårsage hyppigere skader i form af markante ridser og sprækker. Apple har forsøgt at komme uheldet i forkøbet ved at beskytte mobilen med et Ceramic Shield, der er fire gange så stærkt som iPhones oprindelige beskyttelsesglas. I tilfælde af, at skærmen alligevel beskadiges, står vi klar til at hjælpe.

Reparation af iPhone 12 Pro Max batteri

iPhone 12 Pro Max batterikapacitet kan holde op til 20 timers videoafspilning. Foruden videoafspilning kan mobilen streame i 11 timer før den løber tør for strøm. Fast Charging gør at iPhone 12 Pro Max kan oplades til 50% strøm i løbet af 30 minutter. Hvis din mobil stadig løber hurtigt tør for strøm, kan du tale med en af vores certificerede teknikkere, som effektivt kan udskifte dit batteri.

Få repareret din iPhone på en time

Hos Green tilbyder vi reparation af iPhone, uanset hvilken del af din telefon der er gået i stykker. Vi skifter eksempelvis batteriet inden for 60 minutter. Kom forbi vores butik med din Apple enhed. Vi anvender kun premium reservedele og værktøjer, når du afleverer din mobil hos os. Vores teknikere skifter dit batteri, skærm eller noget helt tredje lige så snart din iPhone er leveret til vores butik.

Få personlig hjælp til dit Apple produkt ved at besøge vores butik

Du kan frit vælge, om du vil bestille tid her eller komme forbi en Green butik. Når du bestiller reparationen online angiver du, hvilket tidspunkt og hvilken butik, der skal udføre reparationen af din Apple enhed. I vores butik tilbyder vi, foruden iPhone reparation, således følgende:

– MacBook reparation
– iMac reparation
– iPad reparation
– Apple Watch reparation
– AirPods reparation

Vi holder åbent i vores butik mandag til lørdag.

Certificeret reparation af ethvert produkt

Vores teknikere er uddannede og de bedste

Book reparation

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder

" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "

Karsten Tom Larsen

" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "

Simone Louise Hansen

" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "

Thomas Risskov Lund

" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "

Peter K. Johansen

" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "

Maiken Nansen
SÅDAN FOREGÅR DET

Apple er lige til - det er vores reparationer også!

Book
en tid

Book tid i en af vores butikker, eller send din enhed med posten.


Besøg vores butikker 1

Vi reparerer din enhed

Vores certificeret teknikere diagnosticerer og reparerer din enhed.

Besøg vores butikker 2

Så god
som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.


Besøg vores butikker 3