iPhone 14 pro reparation
A2890

iPhone 14 Pro reparation

Få din iPhone 14 Pro repareret hos Green. Green er et værksted, der tilbyder 2 års garanti ved reparation af din iPhone 14 Pro. Vi har walk-in tider i butikken, ellers kan du bestille en tid online, eller sende din iPhone 14 Pro med posten til os og så sørger vi for at reparation bliver klaret i løbet af en time.
Pris på reparation af iPhone 14 Pro reparation
Udskiftning af display (Premium)
2.499 kr
Udskiftning af batteri (Premium)
999 kr
Udskiftning af bagkamera (Ikke glas)
2.699 kr
Udskiftning af bagcover (Premium)
1.599 kr
Alm. panserglas
199 kr
Fullframe panserglas
249 kr
Håndteringsgebyr (inkl. gratis fejlfinding)
99 kr

Start din reparation her

Fordele med Green

Eksperter

Vi har repareret Apple enheder i mere end 10år

De bedste dele

Vi giver 2 års garanti på alle dele, fordi vi ved de er bedst.

Prisgaranti

Vi matcher andres reparationspriser

iPhone 14 Pro reparation

iPhone 14 Pro reparation

iPhone 14 Pro er med Apples velkendte design udstyret med en 6,1” Super Retina XDR skærm der er en lynhurtig OLED-skærm med ceramic shield teknologi. I toppen af iPhone 14 Pro’s 6,1” store skærm er den udstyret med Dynamic Island der integrerer frontkameraret i iPhone 14 Pro skærmen som en del af skærmdesignet. Derudover er Apples såkaldte notch blevet reduceret og justerer størrelsen på notifikationer, så du kan få endnu mere ud af din iPhone 14 Pro skærm og alle 6,1” OLED-skærm er mulig at udnytte.

Derudover er iPhone 14 Pro’s 6,1” Super Retina XDR-skærm og ceramic shield teknologi både vand- og støvafvisende og beskytter mod ridser og flænger og har en fedt- og fingeraftryksafvisende belægning, så du ikke behøver at bekymre dig om hverdagens slitage.

Skærmen i iPhone 14 Pro har en opdateringshastighed som processoren og er med udstyret med Apples Always-On funktion. Skærmen på iPhone 14 Pro vil derfor hele tiden vise din låseskærm, så du kan holde dig opdateret på informationer og notifikationer.

Skulle uheldet dog være ude og du har brug for reparation af din iPhone 14 Pro, kan du altid få repareret din skærm hos Green. Du kan hos Green få reparation af din iPhone 14 Pro af vores teknikere der laver reparationer med premium skærme.

Green er et professionelt værksted, der altid står klar til at hjælpe med reparation eller eventuelle spørgsmål du skulle have til din iPhone 14 Pro.

Vi tilbyder selvfølgelig også iPhone reparation af andre modeller, som eksempelvis iPhone 13 og iPhone 12.

Reparation af iPhone 14 Pro batteri

iPhone 14 Pro er udstyret med software opdateringer der giver iPhone 14 forøget hastighed og længere batterilevetid. iPhone 14 Pro er derudover udstyret med udstyret med en chip fra Apples Bionic A-serie: A16 Bionic chip. Det betyder at iPhone 14 Pro er hurtigere og med den mest kraftfulde processer hidtil. Processoren sikre en forbedret ydeevne og gør den mere kraftfuld og effektiv. Batteriet i iPhone 14 Pro har en energibesparende effekt og egner sig til hurtigopladning så du altid kan have strøm på dit batteri på farten uden bekymring.

Derudover har iPhone 14 Pro et ProMotion display, der før at iPhone 14 Pro automatisk sørge for at minimere brugen af batteriet ved statiske skærmbilleder så din iPhone 14 Pro fortsat kan holde strøm længe.

Skulle du opleve at batteriet i din iPhone 14 Pro skulle dale i effekt, hvilket kan forekomme efter længerevarende brug, kan du med fordel få iPhone batteriskift hos Green. Hvis du oplever at batterilevetiden forkortes og opladningstiden forlænges, kan vi hos Green hjælpe dig med at forny batterilevetiden på din iPhone 14 Pro ved en reparation af batteriet.

iPhone 14 Pro reparation på en time

Skulle du have brug for at få repareret iPhone 14 Pro skærm og/eller batteri, er du altid velkommen til at kontakte en af vore teknikere eller besøge en af vores butikker. Vi sørger for at din iPhone 14 Pro reparation er klaret indenfor en time, så du hurtigt igen kan komme på farten og med en iPhone 14 Pro så god som ny.

Få personlig hjælp til din iPhone 14 Pro eller anden Apple enhed hos Green

Du er altid velkommen til at besøge vores butik. Butik er placeret i København Ø - Østerbro hvor vi står klar til at hjælpe mig med dine behov for reparation af din iPhone 14 Pro eller et andet Apple produkt. Vi tilbyder således også følgende: 

– MacBook reparation
– iMac reparation
iPad reparation
– Apple Watch reparation
– AirPods reparation

Har du lyst til at springe køen over kan du med fordel også bestille tid i forvejen her på vores hjemmeside.

Har du nogle spørgsmål, eller er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at ringe til os. Vores teknikere er altid klar på at hjælpe med de spørgsmål du skulle have. Du kan læse mere om butikkens åbningstider og hvor du finder os her.

Certificeret reparation af ethvert produkt

Vores teknikere er uddannede og de bedste

Book reparation

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder

" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "

Karsten Tom Larsen

" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "

Simone Louise Hansen

" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "

Thomas Risskov Lund

" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "

Peter K. Johansen

" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "

Maiken Nansen
SÅDAN FOREGÅR DET

Apple er lige til - det er vores reparationer også!

Book
en tid

Book tid i en af vores butikker, eller send din enhed med posten.


Besøg vores butikker 1

Vi reparerer din enhed

Vores certificeret teknikere diagnosticerer og reparerer din enhed.

Besøg vores butikker 2

Så god
som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.


Besøg vores butikker 3