iPhone 8 Plus reparation
A1897

iPhone 8 Plus reparation

Trænger din iPhone 8 Plus til et nyt batteri? Eller har den fået en teknisk eller kosmetisk skade? Besøg en af vores Green butikker, hvor reparationen er klar inden for en time.

Start din reparation her

iPhone 8 Plus reparation

Få de nødvendige dele udskiftet af Apple autoriserede teknikere ved en iPhone 8 Plus reparation hos Green.

I 2018 blev iPhone 8 Plus lanceret af Apple. Sammenlignet med de øvrige modeller har mobilen et større display, der giver en helt ny skærmoplevelse. IPhone 8 plus kommer også med en kraftigere skærmopløsning og en glasbelagt bagside. Du kan effektivt og ubesværet oplade din mobil trådløst med Fast Charging og QI trådløs opladning.
Batteriet er opgraderet fra de øvrige Apple iPhone S-modeller med en dobbelt så stor batterikapacitet sammenlignet med de forrige modeller. Batterikapaciteten holder op til 21 timers tale og 60 timers afspilning af musik.

Den populære iPhone 8 Plus kan med sit nye design og tekniske egenskaber påføre sig nye typer skader. Hos Green har vi Apple autoriserede teknikere, som er rutinerede i alle former for reparationer af Apple produkter. Uanset hvilken model eller skade, der er tale om, kan du trygt aflevere din iPhone til os. Vi har værktøjerne og de originale Apple reservedele klar, så vi hurtigt kan reparere produktet og aflevere det tilbage til dig.

Reparation af iPhone 8 Plus skærm

Har du tabt din iPhone 8 Plus, og er skærmen gået i stykker? iPhone 8 Plus har en skærmstørrelse på 1.080×1.920 pixels, der indeholder en pixel density på 401 pixels per inch (PPI). Skulle du være uheldig, at have fået ødelagt din for- eller bagskærm står vi klar til at hjælpe med et skærmskift. Vi udfører din iPhone 8 Plus reparation inden for en time, så du hurtigt kan få din iPhone tilbage i helt ny stand. Med brug af originale reservedele udfører vores autoriserede teknikere reparationen, så produktet beholder sit udseende og tekniske formåen ud fra Apples standarder.

Reparation af iPhone 8 Plus batteri

iPhone 8 Plus har et non-removable Li-lon 2.691 mAh batteri. Med sin forbedret batterikapacitet kan iPhone 8 Plus holde strøm i op til 21 timers uafbrudt tale. Efter længerevarende brug bliver batteriet med tiden nedslidt, hvilket kræver en udskiftning af batteriet. Teknikere hos Green er rutinerede i batteriskift og kan udføre reparationen på under 60 minutter. Så besøg en af vores butikker, hvis du oplever, at din iPhone hurtigt løber tør for strøm.

Få personlig hjælp til din iPhone ved at besøge en af vores butikker

Hos Green kan vi se fordele ved at genbruge frem for at smide ud og købe nyt. Så spar penge og bidrag til den bæredygtige tilgang ved at aflevere din mobil hos os. Vi reparerer din iPhone, så den igen kan bruges uden komplikationer. Se oversigten over vores butikker og åbningstider her.

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder