iPhone SE 1. generation reparation
A1724

iPhone SE 1. generation reparation

Har din iPhone SE 1. generation fra 2016 taget skade i skærmen og derfor brug for en skærmreparation? Kom forbi hos Green og lad os reparere den for dig.
Pris på reparation af iPhone SE 1. generation reparation
Udskiftning af batteri
499 kr
Alm. panserglas
199 kr
Fullframe panserglas
249 kr
Håndteringsgebyr (inkl. gratis fejlfinding)
99 kr

Start din reparation her

Fordele med Green

Eksperter

Vi har repareret Apple enheder i mere end 10år

De bedste dele

Vi giver 2 års garanti på alle dele, fordi vi ved de er bedst.

Prisgaranti

Vi matcher andres reparationspriser

iPhone SE 1. generation reparation

Få din iPhone SE 1. generation reparation udført af certificerede teknikere hos Green.

iPhone SE 1. generation fås i farverne sølv guld, space grey og rosaguld. Skærmen er 4”, hvilket gør telefonen nem at have med sig overalt. Retina-skærmen kommer med en opløsning på 1136 x 640 pixels ved 326 ppi. iPhone SE 1. generation kan rumme op til 128 GB og vejer kun 113 gram. Mobilen indeholder en række opgraderinger fra forgængeren, hvilket bl.a. kommer til udtryk ved A9-chip med 64-bit-arkitektur. Kameraet er et 12-megapixels kamera med 5 x digitalt zoom og optik med fem linser, der resulterer i billeder og videoer i en hidtil imponerende kvalitet.

Trænger dit batteri, kamera, bagcover eller skærm til en udskiftning? Vores certificerede teknikere skifter de beskadigede dele inden for en time. Vi anvender kun premium reservedele, hvilket er med til at sikre reparationen en høj kvalitet, da vi ikke tillader brug af kopi reservedele. Hos Green er vi rutinerede i at reparere alle iPhone modeller. Apple reparationerne kræver særlige teknikker og værktøjer, som vi har erfaring med. 

Er batteriet eller skærmen gået i stykker på din iPhone SE 1. generation ?

Vi oplever, at mange kunder henvender sig til os angående skår i deres display. Ofte skyldes det, at man ved et uheld har tabt sin iPhone, hvilket kan kræve en udskiftning af skærmen. Et skærmskifte udføres af vores certificerede teknikere, der laver din iPhone SE 1. generation reparation på under en time.

Det samme er gældende i tilfælde af et batteriskift. Med tiden løber batteriet i din telefon hurtigere tør for strøm, hvilket kan afhjælpes med et nyt batteri. Hos Green sigter vi efter, at give dig det bedst mulige resultat af din reparation. Vi tilbyder 100% prisgaranti, så du trygt og sikkert kan overlade reparationen til vores certificerede teknikere.

Tag et bæredygtigt valg og få repareret din iPhone SE 1. generation

Hos Green kan vi se fordele ved at genbruge frem for at smide ud og købe nyt. Ved at få repareret din iPhone, frem for at købe en ny, vælger du en bæredygtig tilgang. At producere nye mobiler fra bunden kræver både flere ressourcer og penge sammenlignet med en reparation. Spar penge og vælg en bæredygtig løsning ved at få repareret din iPhone hos os. Du undgår samtidig at bidrage til brug og smid væk kulturen.

Bestil tid online eller besøg en af vores butikker

Kom vores Green butik eller bestil en tid online. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål angående din reparation. Vores Green butik er placeret centralt i København Ø. Læs mere om vores butik og åbningstider her.

Certificeret reparation af ethvert produkt

Vores teknikere er uddannede og de bedste

Book reparation

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder

" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "

Karsten Tom Larsen

" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "

Simone Louise Hansen

" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "

Thomas Risskov Lund

" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "

Peter K. Johansen

" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "

Maiken Nansen
SÅDAN FOREGÅR DET

Apple er lige til - det er vores reparationer også!

Book
en tid

Book tid i en af vores butikker, eller send din enhed med posten.


Besøg vores butikker 1

Vi reparerer din enhed

Vores certificeret teknikere diagnosticerer og reparerer din enhed.

Besøg vores butikker 2

Så god
som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.


Besøg vores butikker 3