MacBook Air 2022 - Forventninger og nyeste tilføjelser

25. maj 2024
MacBook Air i forskellige farver
Udgivet d.  Opdateret d.  

Vi har samlet alt, hvad vi ved om Apples kommende revolutionære MacBook Air 2022 model. Der florerer adskillige rygter om indholdet og designet på MacBook Air 2022. En af de mest gennemgribende features, som er blevet offentliggjort, er modellens nye M2-processor. Systemchippen er en markant opgradering fra M1-chippen, der er at finde i den nuværende MacBook Air. Med den nyeste M2-processor får du den hidtil kraftigste og mest effektive MacBook Air model.

Opgraderingen af chippen er blot en af mange nye features, som kan opleves i den kommende MacBook Air. Vi giver dig et indblik i, hvad du kan glæde dig til, og hvorfor du kan føle dig helt tryg i tilfælde af en skade på den nye MacBook Air 2022.

MacBook Air 2022: nyt visuelt format

Green er en Apple Service Provider, hvilket giver os den nødvendige adgang til de nyeste Apple tiltag. Designet på MacBook Air 2022 forventes at være en af de mest markante ændringer ved modellen. Omridset på MacBook Air 2022 har et mere flad-kantet design sammenlignet med dens forgænger.

Tykkelsen på skærmen har også gennemgået en ændring fra den hidtil kendte MacBook Air model, der er kendt for sit tynde optiske design, som giver den et smalt udtryk. I stedet har MacBook Air 2022 en ensartet tykkelse lig designet på MacBook Pro.

Rammen omkring skærmen kommer i et tyndt hvidt format, som vil matche tastaturets hvide nuance. Det visuelle format ligner til forveksling den velkendte 24-tommer iMac. Det samme gælder overflade farven, som kan tilvælges i forskellige farvenuancer.
Designet på MacBook Air 2022 er en sammensætning af forskellige features fra tidligere Apple modeller. Det er ikke til at vide, om de nye farvesammensætninger vil blive mødt af begejstring eller skepsis blandt Apples købere, som det gjorde sig aktuelt ved lanceringen af den 24-tommer iMac.

Display

MacBook Air 2022 forventes at have den imponerende Liquid Retina XDR – eller mini-LED – skærmteknologi. Mini-LED-teknologien er i MacBook Pro-modellerne fra 2021, som er særligt kendt for sin baggrundsbelysning. ProMotion-funktionen, der sikrer en høj opdateringshastighed, lader ikke til at skulle blive aktuel i den kommende MacBook Air 2022 model.

Udskiftning af skærm

Annonceringen af et nyt Apple produkt medfører unægteligt nye reparations specifikationer, som kræver anvendelse af opgraderede teknikker og reservedele. Green har indgået et tæt samarbejde med Apple, hvilket gør det muligt for os, at holde os ajour med Apples aktuelle opdateringer. Bliver skærmen på din nye MacBook Air 2022 beskadiget står vores Apple autoriserede teknikere klar med de nødvendige reservedele, så du kan få en kvalitetssikret og effektiv reparation.

Porte og Processor

Trods rygter om tilbagekomsten af HDMI og SD portene, synes det ikke at blive tilfældet i den kommende MacBook Air model. I stedet bliver modellen opgraderet med to Thunderbolt-porte, en på hver side, samt mulighed for MagSafe opladning.
Processoren har gennemgået en markant opgradering fra dens forgænger. MacBook Air 2022 indeholder Apple’s nyeste systemchip, M2-chippen, som lever op til den perfekte balance mellem kraft og effektivitet. M2-chippen er en opdateret version af M1-chippen. Meget tyder på, at generations chippen M2 vil kunne afhjælpe nogle af de problemer, som er opstået i forbindelse med M1-chippen i de nuværende MacBook Air modeller.

Reparation af MacBook Air 2022

Overvejer du at købe en MacBook Air 2022, når den kommer på markedet, men er du bekymret for omfanget og prisen på mulige kommende skader? Green er en Apple Autoriseret Service Provider, som sikrer effektive reparationer af Apple produkter i nærheden af dig. En reparation kræver specialiseret værktøj og teknikker, der bør udføres af professionelle inden for faget. Vi har de originale reservedele klar på lager, så vi hurtigt kan udføre en kvalitetssikret reparation.

Navneændring

Det er endnu ikke garanteret, om en navneændring af MacBook Air 2022 kommer til at blive aktuel. Det siges, at “MacBook Air” titlen fjernes helt og erstattes med blot at blive navngivet “MacBook”. Intet vides med sikkerhed, da Apples markedsplaner først offentliggøres i sidste øjeblik. Navneændringen falder godt i hak med det nye design, som bevæger sig væk den klassiske MacBook Air model.

Lancering og pris

Hvornår bliver det muligt at tilkøbe sig den nye MacBook model? Flere kilder annoncerer, at de forventer en udgivelse i midten af 2022. Midt marts måned eller slut juni har begge været bud på en endelig offentliggørelse. Vi antager at prissættelsen kommer til at ligge lidt over den nuværende MacBook Air, hvilket bl.a. skyldes de ekstra omkostninger forbundet med mini-LED teknologien.

Få din MacBook Air 2022 repareret hos Green

Forventer du at erhverve dig den nye MacBook 2022, når den lander på markedet? Er du ekstra påpasselig overfor skader på dit nye Apple produkt? Green følger Apples nyeste tendenser og lanceringer tæt, så vi kan holde os opdateret på de udvidede procedure inden for Apple reparationer. Vores tætte samarbejde med Apple giver os adgang til de nødvendige informationer, så du er sikret en reparation i høj kvalitet.
Er uheldet ude, og bliver din MacBook Air 2022 skadet, kan du gennem din Apple garanti få repareret computeren hos os.

Derudover reparerer vi også din iPhone eller iPad. Du kan se priser på reparation af andre Apple-enheder her, eller komme direkte forbi én af vores butikker, hvis du har en enhed du gerne vil have diagnosticeret.

Udgivet d.  Opdateret d.