Ny MacBook Air 2022 - helt nyt design og udviklet med banebrydende M2 chip

25. maj 2024
Ny MacBook Air M2 - Helt nyt Design
Udgivet d.  Opdateret d.  

I marts kiggede vi på, hvad vi kunne forvente af en ny Macbook Air, og hvad ændringerne vil betyde i forhold til mulige reparationer. Nu har Apple endelig præsenteret den kommende MacBook Air, og den får et kraftigt løft både i forhold til design og ydeevne.

Magisk opgradering: M2 chip

Den kommer med den nye kraftigere M2-chip, en større og lysere 13,6-tommer skærm og et forbedret 1080p webcam; alt sammen i et ekstrem bærbart design, der er 20 % mindre end den tidligere model.

Apple har valgt at gå væk fra det velkendte design, hvor MacBook Air bliver tyndere, desto tættere vi kommer på TrackPad. I stedet kommer den nye MacBook Air i et helt "lige" design. Samtidig bliver den tilgængelig i fire farver: sølv, space grey, midnat og stjerneskær.

Skærmen er en såkaldt Liquid Retina-skærm med 500 nits lysstyrke, der er en opgradering fra de tidligere 400 nits - og det ses tydeligt.

Den nye MacBook Air er ca. 20% hurtigere end sin forgænger, men med M2-chippens energieffektivitet er alle funktionerne i MacBook Air bygget ind i et lydløst design uden blæser.

Selv med en større skærm og øget ydeevne giver den nye MacBook Air den samme fantastiske batteritid, der ligesom før holder en hel dag selv med op til 18 timers videoafspilning.

MagSafe er igen en del af MacBook Air, og brugere får dermed en særlig opladningsport, der er nem at tilslutte og samtidig beskytter MacBook Air, når den er tilsluttet strøm, idet den hurtigt falder ud, hvis der ved et uheld trækkes i opladningskablet.

Prisoverslag på MacBook Air 2022

Derudover kommer der også en helt ny kompakt 35 W strømforsyning med to USB-C-porte, så brugere kan oplade to enheder på én gang. Nu understøtter MacBook Air også for første gang hurtigopladning, så den kan lades op til 50 procent på blot 30 minutter med en 67 W USB-C-strømforsyning, der kan købes som ekstraudstyr.

Den nye MacBook Air har endnu ikke nogen præcis lanceringsdato, men den er forventet lanceret juli 2022 og prisen starter hos Apple fra 14.199 kr.

Apple har også opdateret deres 13″ Macbook Pro, så den kommer med M2-chip. Her starter prisen fra 14.299 kr. med en forventet lancering i juli 2022.

Reparation af MacBook Air 2022

Overvejer du at købe MacBook Air 2022 men bliver bekymret hvis den går i stykker eller der sker noget med den mens du har garanti på enheden? Vi er hos Green Apple Autoriseret Service Provider så vi både kan varetage garantisager samt reparationer med originale dele, professionelle reparatører og kort behandlingstid. Husk at det er vigtigt, at du altid henvender dig hos en autoriseret reparatør som Green. Reparationer af Apple produkter, som iPhone, iPad eller MacBook, kræver nemlig specielt værktøj, Apple-uddannede teknikere og en bred viden for at kvaliteten af produkter og dermed MacBook Air 2022 kan bevares selv efter en reparation eller servicesag.

Udgivet d.  Opdateret d.