Smadret skærm på iPhone - Hvad gør jeg?

25. maj 2024
Smadret skærm på iPhone - iPhone reparation
Udgivet d.  Opdateret d.  

Hvis du har, eller har haft, en iPhone, har du formentlig oplevet en smadret skærm før eller siden. For selvom iPhones er utroligt lækre mobiler, så er skærmen også kendt for at være notorisk skrøbelig.

Derfor kan det være vanskeligt at gå igennem et liv som iPhone-ejer uden at opleve en ødelagt skærm.

Mange kender den grusomme fornemmelse, når tiden står stille, mens ens iPhone langsomt falder mod den hårde overflade under en. Samt den ængstelige fornemmelse, når man håbefuldt vender iPhonen rundt, i håbet om at skærmen ikke er flækket eller ødelagt.

Hvordan forebygger man en smadret skærm?

Hvordan undgår man så bedst, at ende med en smadret skærm? Man kan selvfølgelig bare lade være med at tabe den, men det er nemmere sagt end gjort. Næsten ligegyldigt hvor forsigtigt anlagt man er, kan uheldet være ude, hvis man bliver ramt af et øjebliks klodsethed.

Derfor er det relevant at snakke om, hvad man kan gøre - altså udover at øge sit forsigtigheds-niveau.

Der er to oplagte – og ganske populære – løsninger, som er med til at sikre ens iPhone bedre mod en flækket og ødelagt skærm. Panserglas og covers.

Covers: Den ultimative sikring mod ridser, skrammer og en smadret skærm

Covers er den ultimative beskyttelse af hele iPhonen. Her beskytter du ikke kun imod en ødelagt skærm, men også imod øvrige skrammer på andre flader af din iPhone. Med de priser, som iPhones koster, kan mange godt lide den komplette beskyttelse, som et cover tilbyder din iPhone.

Covers kommer dog med den pris, at du går en smule på kompromis med iPhonens design og udtryk. Når det er på, vil man selvsagt ikke få samme visuelle udtryk af iPhonen, hvilket nogle ikke bryder sig om.

Omvendt kan du finde covers i et væld af forskellige designs, og derfor bør du nemt kunne finde noget, der taler til din æstetiske side.

Panserglas: Minimalistisk beskyttelse mod en smadret skærm

Panserglas er den anden populære løsning, som mange benytter sig af for at undgå at ende med en smadret skærm. Panserglas er et lille og tyndt stykke glas, som man kan klæbe ovenpå iPhonens skærm for på den måde at beskytte den.

Mange panserglas er i dag så tynde, at de nærmest er usynlige, når de er monteret, hvilket i øvrigt også er ganske nemt og intuitivt at gøre.

På den måde går man mindre på kompromis med iPhonens design, end hvis man bruger et cover. Til gengæld beskytter man kun mod en smadret og ødelagt skærm, og ikke imod skrammer på andre dele af iPhonen.

Hvis du er på jagt efter skærmbeskyttelse af høj kvalitet, har vi et godt udvalg af tilbehør i vores butikker, der kan forhindre dig i at få en smadret skærm på din iPhone. Panserglas koster ikke alverden, og hvis man sammenligner med prisen for reparationen for en smadret skærm, kan det virkelig godt betale sig at overveje et panserglas.

Muligt at håndtere en ødelagt skærm selv men på bekostning af garantien

Hvis du er den fingernemme type, er det en mulighed at løse problemerne selv, hvis du har en flækket eller ødelagt skærm. Du kan nemlig godt købe reservedele osv. online, og derefter selv pille ved iPhonen.

Du skal dog vide, at hvis du begiver dig ud på det eventyr, vil du miste garantien på din iPhone. Derfor skal du være helt sikker på, at du ved, hvad du laver, før du går i gang med den type gør-det-selv reparationer af din iPhone.

Derfor anbefaler vi også altid, at man tager sin iPhone til en reparatør, når man har en smadret skærm.

Få et hurtigt og certificeret skærmskift når du har en flækket skærm

Hos Green står vi altid klar til hjælpe, når du har en flækket eller smadret skærm. Som certificeret værksted kan vi levere en hurtig, kompetent og certificeret iPhone reparation, når du har en smadret skærm.

Skærmskift er en af de mere simple reparationer, og derfor kan vi altid klare det på mellem 30-60 minutter. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er, at man hurtigt kan få sin iPhone tilbage i god stand.

Befinder du dig ikke i nærheden af vores to butikker, kan du faktisk også sende din iPhone med smadret skærm til reparation via posten. Når du booker tid til reparation, vælger du muligheden ‘Send med posten’, og så sender vi en pakkelabel til dig, som du kan sende din iPhone med. Vi kan ofte nå at reparere og sende din iPhone tilbage til dig samme dag, som vi har modtaget den.

Vi udfører selvfølgelig skærmskift på samtlige iPhone-modeller, men har du en smadret skærm på din iPad eller MacBook, kan vi også sagtens hjælpe dig med det. Dette gælder, uanset om du er privatperson eller en virksomhed med en erhvervsaftale hos os.

Udover skærmskift udfører vi nemlig også en masse andre reparationer på dine Apple-produkter. Eksempelvis kan du også komme til os, hvis du har brug for en iPad-reparation eller MacBook-reparation.

Udgivet d.  Opdateret d.