Reparation af MacBook Air 11
A1465

MacBook Air 11″ (2013-2015) reparation

Foretrækker du, at få repareret din MacBook Air 11” af certificerede teknikere? Hos Green anvender vores teknikere kun premium reservedele for at sikre dig det bedste resultat. Vi tilbyder 100% prisgaranti på alle vores reparationer.
Pris på reparation af MacBook Air 11″ (2013-2015) reparation
Udskiftning af display (Premium)
2.499 kr
Udskiftning af tastatur (Premium)
1.499 kr
Udskiftning af batteri (Premium)
fra 1.299 kr

Start din reparation her

Fordele med Green

Eksperter

Vi har repareret Apple enheder i mere end 10år

De bedste dele

Vi giver 2 års garanti på alle dele, fordi vi ved de er bedst.

Prisgaranti

Vi matcher andres reparationspriser

MacBook Air 11″ (2013-2015) reparation

MacBook Air 11″ (2013-2015) reparation

Få din MacBook Air 11″ reparation udført af certificerede teknikere hos din Green forhandler. 

I 2013 blev det muligt at tilkøbe sig MacBook Air 11”. Siden da er MacBook Air-modellen blevet særligt eftertragtet blandt Apples kunder med sit tynde og lette design. Den populære bærbar vejer ikke mere end 1,08 kg og har en bredde på 30 cm og en dybde på 19,2 cm.

MacBook Air 11” har en blank og bred skærm med LED-baggrundsbelysning, der understøtter samtlige farvenuancer. Modellen har en Intel HD Graphics 5000 skærm- og grafikunderstøttelse, der giver displayet en skarp farvekvalitet.

Da MacBook Air 11” er fra 2013-2015, bliver dens tilstand med tiden tilsvarende. Batteriet er lavet til, at kunne holde strøm i op til 9 timers trådløs surfing. Litiumpolymerbatteri bliver med tiden slidt ned, hvilket kan kræve en udskiftning af batteriet. Hos Green udskifter vi de nødvendige dele inden for en time. Vi har premium reservedele klar på lager, så vi hurtigt kan udføre en effektiv og professionel reparation.

Tag et bæredygtigt valg og få din MacBook Air 11” repareret hos Green

Mange ser ingen anden mulighed end at købe en ny computer, når deres MacBook har fået en skade. Heldigvis er det blevet muligt at få en Macbook reparation, som tager computeren tilbage til sin oprindelige tilstand. Green gør det lettere og mere effektivt for dig at få repareret din MacBook. Det er ikke længere nødvendigt at ringe til din Apple forhandler, når dit produkt er defekt. I stedet kan du komme forbi vores Green butik, hvor vi påbegynder reparationen med det samme.

Når du vælger at få repareret din MacBook Air 11”, tager du samtidig et bæredygtigt valg. Undgå at bidrage til brug og smid væk kulturen og genbrug i stedet din MacBook ved at give den et nyt liv hos Green. Vi stræber efter at færdiggøre reparationen samme dag, som du har afleveret produktet til os.

Kom forbi vores butik eller bestil tid online

Er din reparation en hastesag? Du kan vælge at bestille tid online for at springe køen over. Vores Green butik holder åbent hver mandag til lørdag, hvor du er velkommen til at komme forbi til en uforpligtende snak om din reparation. Læs mere om vores butik og åbningstider her

Certificeret reparation af ethvert produkt

Vores teknikere er uddannede og de bedste

Book reparation

DET SIGER ANDRE

Gode reparationer giver glade kunder

" Vi har haft stor glæde af den effektive og professionelle service hos Green. Der har endnu ikke været tilfælde af lang ventetid eller problemer med vores Apple produkter efter reparationen. "

Karsten Tom Larsen

" Jeg fik fikset min iPhone 11 Pro samme dag, som jeg afleverede den. Det var nemt og hurtigt. Min iPhone 11 virker præcis som den skal og ser helt ny ud 🙂 "

Simone Louise Hansen

" Tak for en god service hos Green. Jeg fik udskiftet skærmen og batteriet på min telefon på under en time til rimelige penge. Kommer glædeligt igen, hvis jeg får problemer med mine andre Apple produkter. "

Thomas Risskov Lund

" Vores virksomhed drager meget nytte af den fleksible service, som Green udbyder. Green har udført op til flere akutte reparationer for os, og vi har aldrig oplevet, at dette ikke kunne lade sig gøre ud fra vores deadline. "

Peter K. Johansen

" Jeg takker for en effektiv reparation. Jeg var så uheldig at tabe min iPhone 12, der ikke længere kunne bruges. Samme dag, som jeg afleverede min iPhone, færdiggjorde Green reparationen, så jeg hurtigt kunne bruge min mobil igen 🙂 "

Maiken Nansen
SÅDAN FOREGÅR DET

Apple er lige til - det er vores reparationer også!

Book
en tid

Book tid i en af vores butikker, eller send din enhed med posten.


Besøg vores butikker 1

Vi reparerer din enhed

Vores certificeret teknikere diagnosticerer og reparerer din enhed.

Besøg vores butikker 2

Så god
som ny

Du henter din enhed i butikken eller modtager den retur med posten.


Besøg vores butikker 3