Sælg din gamle iPhone

 
 

Har du en brugt iPhone, som du gerne vil sælge? Hos Green kan du få en gratis vurdering af din telefon og et fair tilbud på den. Vi køber forskellige modeller af iPhones, og vores process er både hurtig, nem og sikker. Du kan vælge hvilken iPhone model du ejer og udfylde salgsformularen på den pågældende model. Få et gratis prisoverslag og sælg din iPhone til Green.

Sælg din iPhone hos Green og få penge på din konto

Hvis du har en brugt iPhone liggende i skuffen, har du muligheden for at få penge for den ved at sælge den til Green. Hos Green er vi et professionelt mobil værksted, der specialiserer sig i at købe brugte iPhones og give fair tilbud til vores kunder. Med vores gratis estimeringsværktøj kan du nemt og sikkert få et prisestimat på din brugte enhed med det samme og få en god pris for din gamle mobiltelefon. Prisen afhænger selvfølgelig altid af stand og alder på din iPhone samt om, du kan medbringe originalt ekstraudstyr såsom oplader, boks mm.

Hos Green er vi kendte for at være et dygtig og erfarent mobil værksted med mange års erfaring i at købe brugte og defekte iPhones. Ligeledes er vi eksperter i iPhone reparation. Vi har et stort udvalg af modeller, hvilket gør det muligt for dig at sælge din iPhone uanset dens model og stand. Vores prisberegner er nøjagtig og hjælper dig med at fastslå din iPhones stand, så du kan få den bedste pris for din brugte iPhone.

Ved at sælge din iPhone til Green undgår du besværet og risikoen ved en privathandel. Vi er en pålidelig og professionel virksomhed, der sikrer dig en god og fair pris, og en nem og hurtig betaling.

Sælg din iPhone i vores butik eller online 

Hvis du har en brugt iPhone, som du ønsker at sælge, er Green det perfekte sted at gøre det. Vi er specialiserede i at købe brugte iPhones og tilbyder en nem og bekvem måde at sælge din mobiltelefon på.

Vi tilbyder to muligheder for at sælge din iPhone. Du kan enten besøge vores butik i København Ø – Østerbro og sælge den personligt, eller du kan udfylde vores online formular og sende din iPhone til os.

Når du sælger din iPhone til os, sørger vi altid for at slette alle data og nulstiller adgangskoden, iCloud, apps, fjerner dit Apple ID mm., så de ikke havner i de forkerte hænder.

Husk at medbringe originalt ekstraudstyr, hvis dette stadig haves. 

Besøg vores butik

Hvis du ønsker at besøge  vores butik, vil vores venlige og erfarne personale hjælpe dig gennem hele processen. Vi vil inspicere din iPhone og give dig en gratis prisestimering, så du ved, hvor meget du kan forvente at få for din telefon. Vores prisestimering er baseret på den aktuelle markedsværdi for din iPhone og dens tilstand.

Hvis du beslutter dig for at sælge din iPhone til os, vil vi med garanti give dig et fair tilbud og betale dig med det samme. Det er en hurtig og bekvem måde at sælge din iPhone på, og du kan være sikker på at få en god pris på din iPhone.

Hvis du kommer forbi vores butik så husk:

– Din iPhone skal fuld oplades, når du indleverer den hos os.

– Medbring billede-ID

– Alle dine data nulstilles og slettes og bliver altid behandlet fortroligt

– Medbring originalt tilbehør såsom oplader, kabel mm.

Gør verden grønnere - Sælg din brugte iPhone til Green

Vi har alle en rolle at spille i at passe på vores planet. Og en af de måder, vi kan gøre det på, er ved at tage ansvar for vores elektronikaffald. Hver gang en elektronisk enhed smides ud, er det en belastning for miljøet. Men ved at sælge din brugte iPhone til Green, kan du gøre en forskel og bidrage til at gøre verden grønnere.

Green køber brugte iPhones og giver dig et fair tilbud på din mobiltelefon. Ved at sælge din brugte iPhone i stedet for at smide den ud, sørger du for, at den ikke ender på en losseplads, hvor den kan forårsage skade på miljøet. Derudover kan en brugt iPhone stadig have et betydeligt liv i sig, hvis den genbruges.

Når en iPhone genbruges, reduceres behovet for at producere en ny telefon, hvilket igen sparer ressourcer. Produktionen af elektronik kræver en betydelig mængde energi og råmaterialer, og ved at genbruge en brugt iPhone kan vi reducere behovet for at udvinde disse ressourcer.

Sælg din iPhone til Green og lad os stå sammen om at skabe en grønnere verden.

Genbrug og reparation giver positiv klimaeffekt

Når du beslutter dig for at sælge din gamle iPhone eller reparere den, i stedet for at investere i en ny, spiller du en afgørende rolle i beskyttelsen af vores planet. Denne handling ikke alene forlænger levetiden af din enhed men bidrager også markant til reduktionen af klimabelastningen. Ved at holde fast i din iPhone længere – for eksempel at gå fra at have den i to år til fire år – reduceres klimaaftrykket betydeligt. Dette sker fordi produktionen af nye enheder er energi- og ressourcekrævende. Hver gang du sælger din brugte eller defekte iPhone, eller vælger at få repareret en defekt skærm i stedet for at købe ny, hjælper du med at mindske efterspørgslen på nyproduktion, hvilket har en direkte positiv effekt på miljøet.

At sælge din brugte iPhone sikrer, at den fortsætter med at tjene et formål og ikke ender i de forkerte hænder eller på en losseplads. Det er essentielt at sørge for, at alle data slettes, og at dit Apple ID fjernes inden salget, for at beskytte dine personlige oplysninger.

Hos Green tilbyder vi ikke kun at købe din brugte eller defekte iPhone, men vi sikrer også, at processen er sikker, med Danmarks bedste priser, og at overførslen af penge sker hurtigt. Vi understreger vigtigheden af at medbringe originalt ekstraudstyr og emballage til dit produkt, hvilket ikke alene øger værdien af din brugte iPhone men også understøtter bæredygtighed ved at genbruge og minimere affald.

Denne ansvarlige handling ikke alene giver dig økonomisk afkast men spiller også en vigtig rolle i at fremme en bæredygtig fremtid. Ved at genbruge og reparere bidrager du aktivt til at mindske det elektroniske affald og understøtter en grønnere, mere bæredygtig planet.

Vælg din iPhone du vil sælge forneden:

1. Vælg enhed 

Vælg din enhed og stand på vores hjemmeside. Du vil herefter modtage et tilbud baseret på din enheds stand.

2. Få et tilbud

Hvis du er tilfreds med tilbuddet, skal du “Acceptere” det og du vil få fremsendt en forudbetalt fragtlabel.

3. Send din enhed

Pak din enhed forsvarligt ind og send den til os, med den forudbetalte fragtlabel.

4. Få dine penge

Når vi modtager din enhed, vil vi gennemgå den og igangsætte din udbetaling inden for 72 timer.

Pro Tips til at sælge din enhed 

Don't Delay

Prices for used iPhones change frequently. Sell before a new model is released for a better price.

Shop Around

Compare offers from multiple buyback sites to get the best deal.

Accurate Description

Provide a truthful description of your iPhone to get an accurate offer and fast payment.

Bundle Devices

Sell multiple devices in one transaction for a larger payout.

Frequently Asked Questions

1

How will I get paid for my trade-in?

You can choose to get paid with PayPal, Venmo, Cash App, Express Check or Paper Check which you can use towards any repair or upgrade at Buy Back Pros.

2

When will I get my payment?

Payments are sent the next day after we receive your device.

3

Is my device data secure?

We take your privacy and data protection very seriously. Every device undergoes a secure and full data wipe once they reach our facility. We always recommend performing a factory reset to your device prior to shipping it as well.

4

Who pays for shipping?

All orders include free shipping. A free shipping kit is included to easily send in your order at no cost to you.