Hvorfor vælge Green.dk?

 • Nemt og hurtigt

 • Få dit tilbud hurtigt og nemt. Vi behandler din ordre så snart vi modtager den, og sikrer at din udbetaling sker inden for 5 hverdage.

 • Sikkert

 • Du får tilsendt en pakkelabel med det samme, som du blot skal printe og aflevere hos en pakkeshop.

 • Transparent

 • Vi tror på tillid, og derfor er der fuld gennemsigtighed med vores værdiansættelser. Vores standbeskrivelser burde eliminere enhver tvivl, ellers er vi her til at besvare dine spørgsmål.

Sælg iPhone 12 Pro

Hvorfor vælge Green.dk?

 • Nemt og hurtigt

 • Få dit tilbud hurtigt og nemt. Vi behandler din ordre så snart vi modtager den, og sikrer at din udbetaling sker inden for 5 hverdage.

 • Sikkert

 • Du får tilsendt en pakkelabel med det samme, som du blot skal printe og aflevere hos en pakkeshop.

 • Transparent

 • Vi tror på tillid, og derfor er der fuld gennemsigtighed med vores værdiansættelser. Vores standbeskrivelser burde eliminere enhver tvivl, ellers er vi her til at besvare dine spørgsmål.

Sælg din iPhone 12 Pro

Vi har udviklet en simpel og overskuelig prisberegner, som gør det muligt for dig at få en hurtig og enkel vurdering af, hvor meget din brugte iPhone 12 Pro er værd. På den måde kan du nemt og bekvemt sælge din telefon til en fair pris og samtidig være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid ved at genanvende din elektronik.

Som certificeret værksted garanterer vi en professionel og pålidelig service, når du sælger din telefon til Green.

Få en god pris for din iPhone 12 Pro

Hos Green har vi gjort processen med at få din iPhone 12 Pro vurderet nem og bekvem. Alt du skal gøre er at udfylde vores formular med relevante oplysninger om din enhed, og vores prisberegner vil automatisk give dig en prisestimering. Vores prisestimat vil være baseret på de oplysninger, du angiver om telefonens tilstand.

Men vær opmærksom på, at det altid vil være et ca.-estimat, da vi først vil undersøge enheden nærmere, når vi modtager den. Dette er for at sikre, at den er i den tilstand, du har angivet, og at vi kan give dig det mest nøjagtige og optimale tilbud.

Så hvis du vil sælge din brugte iPhone 12 Pro, skal du blot udfylde formularen nu og få en god pris for din enhed.

Sælg din iPhone 12 Pro - Sådan gør du

For at sælge din iPhone til Green, behøver du blot at give os nogle oplysninger om enheden, hvorefter vi vil give dig en prisvurdering øjeblikkeligt. Vi har gjort hele processen let og hurtig for dig, så du kan få en god pris for din brugte iPhone 12 Pro. Alt du skal gøre er at udfylde vores salgsformular med relevante oplysninger omkring din enhed, og du vil få et prisestimat med det samme.

Vores formular fungerer således:

1. Angiv størrelsen af hukommelse på din iPhones

2. Beskriv om din iPhone fungere normalt

3. Angiv om skærmen er intakt og uden skader

4. Vurder den kosmetiske tilstand på telefonens ramme, bagside og skærm

5. Tjek om glasdelene, bagpanelet og kameralinserne er intakte

6. Tjek om telefonens ramme og fingeraftrykssensor er i god stand og om telefonen har undgået vandskade

7. Er batterikapaciteten mere end 85% på din iPhone?

Når du har oplyst informationerne om din iPhone 12 Pro, vil vi straks beregne dens værdi. Hvis du er tilfreds med estimatet og vil sælge den til os, skal du indtaste dine kontakt- og bankoplysninger. Efterfølgende kan du enkelt klikke på "Få pakkelabel" og få en fragtfri pakkelabel tilsendt.

Når vi modtager din iPhone, vil vi foretage en inspektion for at sikre, at den svarer til den angivne stand. Derefter vil vi sende dig et endeligt tilbud på din iPhone, som du frit kan acceptere eller afslå.

Hvis du accepterer vores tilbud, bliver du øjeblikkeligt betalt. Hvis du afslår vores tilbud, sender vi din iPhone tilbage til dig uden beregning.

Hos Green tilbyder vi altid en fair handel

Hos Green kan du forvente en god og fair handel, da vi er en certificeret værksted. Hvis du ønsker at opgradere til en ny telefon, ønsker vi at give din brugte iPhone 12 Pro nyt liv. Derfor har vi gjort det nemt for dig at sælge din enhed til os, så du kan få penge med det samme til en ny telefon.

Vores mål er altid at sikre en sikker og fair handel for alle iPhones, uanset hvilken model du vil sælge til os. Ved at udfylde vores formular kan du nemt og hurtigt få en prisvurdering af din iPhone, og du kan selv bestemme, om du ønsker at acceptere det.

Så udfyld vores formular nu og sælg din iPhone 12 Pro til os.

Den miljøvenlige løsning

Vi har en mission om at fremme et mere bæredygtigt miljø og bevare vores jordens ressourcer, som vores navn også antyder. Derfor kan du sælge din brugte iPhone 12 Pro til os, så vi kan hjælpes ad med at finde en ny ejer til den.

Vi sørger altid for at reparere din iPhone grundigt og forlænge dens levetid, så den kan give glæde til en ny ejer. På denne måde undgår vi at bidrage til affalds- og CO2-forurening ved at undgå, at den ender på en losseplads.

Så sælg din iPhone 12 Pro til Green i dag og lad os sammen fremme en mere bæredygtig livsstil.

Sælg din iPhone 12 Pro i vores butikker

Er du i tvivl om, hvorvidt din iPhone 12 Pro kan sælges, og hvad prisen vil være?

Hos Green kan vi hjælpe dig med en nem og sikker salgsproces. Ved at udfylde vores formular på under 2 minutter, kan du få et prisestimat på din iPhone og se, hvad du kan forvente at få for den. Hvis det estimerede beløb er tilfredsstillende for dig, kan du sende din iPhone til os uden ekstra omkostninger. Vi vil så gennemgå din enhed og give dig et endeligt tilbud.

Du er også velkommen til at besøge en af vores butikker på København, Østerbro eller Roskilde. Her vil en af vores certificeret teknikere vurdere din telefon, og du vil modtage et tilbud inden for 3-5 hverdage. Hvis du accepterer dette tilbud, vil vi købe din telefon og udføre betalingen til dig.

sælg din iPhone 12 Pro til Green i dag.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry

Hvordan virker det

1. Vælg enhed 

Vælg din enhed og stand på vores hjemmeside. Du vil herefter modtage et tilbud baseret på din enheds stand.

2. Få et tilbud

Hvis du er tilfreds med tilbuddet, skal du “Acceptere” det og du vil få fremsendt en forudbetalt fragtlabel.

3. Send din enhed

Pak din enhed forsvarligt ind og send den til os, med den forudbetalte fragtlabel.

4. Få dine penge

Når vi modtager din enhed, vil vi gennemgå den og igangsætte din udbetaling inden for 72 timer.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

1

Hvordan får jeg penge for min enhed?

Du kan vælge at dine penge udbetalt via bankoverførsel eller gavekort (som giver 15% ekstra), som du kan bruge til en ny enhed eller en reparation hos Green.dk

2

Hvornår får jeg mine penge?

Vi gennemgår som regel din enhed samme dag vi modtager den. Herefter varer udbetalingsprocessen op til 5 hverdage.

3

Er mine data sikret?

Vi tager dit privatliv og databeskyttelse meget alvorligt. Hver enhed gennemgår en sikker og fuldstændig datasletning, når den kommer i vores varetægt. Vi anbefaler dog altid vores kunder at udføre en fabriksnulstilling af enheden, inden den bliver sendt ind til os.

4

Hvem betaler for fragten?

Når du sælger din enhed til Green.dk får du tilsendt en forudbetalt pakkelabel på mail helt gratis.