Hvorfor vælge Green.dk?

 • Nemt og hurtigt

 • Få dit tilbud hurtigt og nemt. Vi behandler din ordre så snart vi modtager den, og sikrer at din udbetaling sker inden for 5 hverdage.

 • Sikkert

 • Du får tilsendt en pakkelabel med det samme, som du blot skal printe og aflevere hos en pakkeshop.

 • Transparent

 • Vi tror på tillid, og derfor er der fuld gennemsigtighed med vores værdiansættelser. Vores standbeskrivelser burde eliminere enhver tvivl, ellers er vi her til at besvare dine spørgsmål.

Sælg iPhone XS Max

Hvorfor vælge Green.dk?

 • Nemt og hurtigt

 • Få dit tilbud hurtigt og nemt. Vi behandler din ordre så snart vi modtager den, og sikrer at din udbetaling sker inden for 5 hverdage.

 • Sikkert

 • Du får tilsendt en pakkelabel med det samme, som du blot skal printe og aflevere hos en pakkeshop.

 • Transparent

 • Vi tror på tillid, og derfor er der fuld gennemsigtighed med vores værdiansættelser. Vores standbeskrivelser burde eliminere enhver tvivl, ellers er vi her til at besvare dine spørgsmål.

Sælg din iPhone XS Max

Har du en brugt iPhone XS Max, som du ikke længere bruger, og vil du gerne tjene penge på den? Green tilbyder en professionel salgs service til at købe din brugte iPhone. Vores proces er altid nem og hurtig, og du kan få et prisoverslag på din enhed med det samme. Så kan du nemt sælge din iPhone til os og bruge pengene på noget, du virkelig ønsker dig. Vi er specialiseret i Apple enheder og giver dig en fair pris og en god service, når du vælger at sælge din iPhone til os.

Udfyld vores salgsformular i dag og sælg din iPhone XS Max.

Sælg din brugte iPhone XS Max til en god pris

Hos Green forstår vi, at det kan være udfordrende at finde den rette køber til sin brugte iPhone. Derfor tilbyder vi en pålidelig og effektiv salgsproces, som sikrer dig en fair pris for din enhed.

Vores teknikere er specialiseret i at vurdere og indkøbe brugte iPhones. Vi garanterer altid en professionel og pålidelig service til alle vores kunder.

Uanset om din iPhone XS Max er i perfekt stand eller har et par mindre skrammer, kan du være sikker på at få en retfærdig pris for din enhed.

Så hvis du ønsker at slippe af med din gamle iPhone på en nem og problemfri måde, så er Green det perfekte valg for dig. Kontakt os i dag for at sælge din enhed og få den bedste pris på markedet.

Sådan sælger du din iPhone XS Max

Du kan trygt overlade salget af din iPhone til Green. Vi forstår vigtigheden af at have en pålidelig mobiltelefon, og derfor tilbyder vi en nem og hurtig salgsproces for vores kunder. Med vores store ekspertise på markedet kan du være sikker på at modtage en fair pris for din iPhone XS Max, uanset dens tilstand.

Salgsprocessen er enkel og ligetil. Alt du skal gøre er at udfylde vores online formular med information om din enhed, herunder dens model, tilstand og medfølgende tilbehør. Herefter vil vores erfarne specialister foretage en prisvurdering og give dig et tilbud.

Vores formular fungerer således:

1. Angiv størrelsen af hukommelse på din iPhones

2. Beskriv om din iPhone fungere normalt

3. Angiv om skærmen er intakt og uden skader

4. Vurder den kosmetiske tilstand på telefonens ramme, bagside og skærm

5. Tjek om glasdelene, bagpanelet og kameralinserne er intakte

6. Tjek om telefonens ramme og fingeraftrykssensor er i god stand og om telefonen har undgået vandskade

7. Er batterikapaciteten mere end 85% på din iPhone?

Green er det sikre valg for en god handel

Vil du slippe af med din gamle iPhone på en pålidelig måde? Så er Green det bedste valg for dig. Som en certificeret værksted specialiserer vi os i at købe brugte iPhones og tilbyde rimelige priser. Vores mål er at genbruge og forny din gamle telefon, samtidig med at vi hjælper dig med at få penge til en nyere model.

Vi vægter sikkerhed og retfærdighed højt i alle vores transaktioner, og vores online salgsformular gør processen hurtig og nem for dig. Når du har udfyldt formularen, vil du modtage en prisvurdering på din iPhone, og du kan acceptere eller afvise prisen alt efter hvad der passer dig bedst.

Hvis du vil sælge din gamle telefon sikkert og uden problemer, så sælg din iPhone XS Max til Green i dag og få betalingen med det samme. Vi er klar til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din brugte iPhone.

Bidrag til miljøet ved at sælge din brugte iPhone XS Max

Hos Green har vi gjort det nemt og enkelt for dig at sælge din brugte iPhone. Vi ved, at det kan være besværligt at finde en køber til din gamle telefon. Samtidig ønsker du måske at gøre en positiv forskel for miljøet. Derfor tilbyder vi en bæredygtig løsning, hvor du kan sælge din iPhone til os og samtidig hjælpe med at reducere CO2-forurening og undgå spild.

Vores dedikation til at forlænge levetiden på dine enheder garanterer, at din iPhone vil finde en ny ejer og fortsætte med at bringe glæde. Vi tager hensyn til både dig og miljøet, og vores professionelle og pålidelige service vil sørge for, at processen er så let som muligt for dig.

Så hvis du ønsker at sælge din iPhone XS Max og samtidig gøre en positiv forskel for miljøet, så vælg Green som din partner. Vi er her for at hjælpe dig med at sælge din brugte telefon på en bæredygtig og ansvarlig måde.

Sælg din iPhone XS Max i vores butikker

Er du træt af at holde fast i din gamle iPhone XS Max og ønsker du at få nogle penge for den? Hos Green tilbyder vi en pålidelig og nem service, der gør det enkelt for dig at sælge din enhed.

Med vores online formular kan du få en hurtig og præcis prisvurdering på din iPhone på under to minutter. Så kan du nemt og hurtigt beslutte, om du vil sælge den til os. Vi tilbyder også en butiksservice, hvor vores teknikere vil gennemgå din enhed og give dig en konkret pris inden for få hverdage.

Når du har accepteret vores tilbud, køber vi din iPhone og udfører øjeblikkelig betaling til dig. Spar dig selv for besværet og sælg din iPhone XS Max til Green i dag.

"

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry

Hvordan virker det

1. Vælg enhed 

Vælg din enhed og stand på vores hjemmeside. Du vil herefter modtage et tilbud baseret på din enheds stand.

2. Få et tilbud

Hvis du er tilfreds med tilbuddet, skal du “Acceptere” det og du vil få fremsendt en forudbetalt fragtlabel.

3. Send din enhed

Pak din enhed forsvarligt ind og send den til os, med den forudbetalte fragtlabel.

4. Få dine penge

Når vi modtager din enhed, vil vi gennemgå den og igangsætte din udbetaling inden for 72 timer.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

1

Hvordan får jeg penge for min enhed?

Du kan vælge at dine penge udbetalt via bankoverførsel eller gavekort (som giver 15% ekstra), som du kan bruge til en ny enhed eller en reparation hos Green.dk

2

Hvornår får jeg mine penge?

Vi gennemgår som regel din enhed samme dag vi modtager den. Herefter varer udbetalingsprocessen op til 5 hverdage.

3

Er mine data sikret?

Vi tager dit privatliv og databeskyttelse meget alvorligt. Hver enhed gennemgår en sikker og fuldstændig datasletning, når den kommer i vores varetægt. Vi anbefaler dog altid vores kunder at udføre en fabriksnulstilling af enheden, inden den bliver sendt ind til os.

4

Hvem betaler for fragten?

Når du sælger din enhed til Green.dk får du tilsendt en forudbetalt pakkelabel på mail helt gratis.