Hvorfor vælge Green.dk?

 • Nemt og hurtigt

 • Få dit tilbud hurtigt og nemt. Vi behandler din ordre så snart vi modtager den, og sikrer at din udbetaling sker inden for 5 hverdage.

 • Sikkert

 • Du får tilsendt en pakkelabel med det samme, som du blot skal printe og aflevere hos en pakkeshop.

 • Transparent

 • Vi tror på tillid, og derfor er der fuld gennemsigtighed med vores værdiansættelser. Vores standbeskrivelser burde eliminere enhver tvivl, ellers er vi her til at besvare dine spørgsmål.

Sælg iPhone 8

Hvorfor vælge Green.dk?

 • Nemt og hurtigt

 • Få dit tilbud hurtigt og nemt. Vi behandler din ordre så snart vi modtager den, og sikrer at din udbetaling sker inden for 5 hverdage.

 • Sikkert

 • Du får tilsendt en pakkelabel med det samme, som du blot skal printe og aflevere hos en pakkeshop.

 • Transparent

 • Vi tror på tillid, og derfor er der fuld gennemsigtighed med vores værdiansættelser. Vores standbeskrivelser burde eliminere enhver tvivl, ellers er vi her til at besvare dine spørgsmål.

Sælg din iPhone 8

Hos Green forstår vi, hvor vigtigt det er at få en fair pris for din brugte iPhone 8 og samtidig have tillid til den proces, du sælger den igennem. Vi har specialiseret os i køb af brugte iPhones, og vores ekspertise sikrer, at du får en professionel og hurtig service.

Vi er dedikerede til at besvare alle dine spørgsmål og bekymringer og sørger for, at al din personlige data fjernes fra telefonen, inden vi køber den af dig. Vi ønsker at give dig en god oplevelse og en fair pris for din brugte iPhone.

Kontakt os allerede i dag, så vi kan hjælpe dig med at sælge din iPhone 8 på en nem og pålidelig måde. Hos Green er du i trygge hænder.

Sælg din brugte iPhone 8 til en god pris

Er du i markedet for at sælge din brugte iPhone 8, men vil du sikre dig, at du får den bedst mulige pris og en professionel vurdering af din enhed?

Hos Green er vi specialister i at købe iPhones af enhver stand og tilbyde konkurrencedygtige priser. Vores hold af erfarne teknikere vil foretage en grundig evaluering af din enhed, så du kan have tillid til, at du modtager en retfærdig pris.

Sådan sælger du din iPhone 8

Hos Green forstår vi, hvor vigtigt det er at få en fair pris for din iPhone 8, når du beslutter dig for at sælge den. Derfor tilbyder vi en professionel og pålidelig salgsservice, der gør det nemt for dig at få den bedste pris for din enhed.

Vores salgsproces er enkel og hurtig. Du skal blot udfylde vores online formular med detaljer om din iPhone, herunder dens model, tilstand og tilbehør. Herefter vil vores team af specialister evaluere din enhed for at give dig en gennemsigtig og retfærdig pris.

Hos Green kan du være sikker på, at du får den bedste pris for din iPhone og en problemfri salgsoplevelse. Så hvis du ønsker at sælge din iPhone på en sikker og pålidelig måde, så udfyld vores formular i dag og nyd en stressfri salgsvurdering.

Vores formular fungerer således:

1. Angiv størrelsen af hukommelse på din iPhones

2. Beskriv om din iPhone fungere normalt

3. Angiv om skærmen er intakt og uden skader

4. Vurder den kosmetiske tilstand på telefonens ramme, bagside og skærm

5. Tjek om glasdelene, bagpanelet og kameralinserne er intakte

6. Tjek om telefonens ramme og fingeraftrykssensor er i god stand og om telefonen har undgået vandskade

7. Er batterikapaciteten mere end 85% på din iPhone?

Få en sikker og god handel hos Green

Ønsker du at sælge din iPhone på en ansvarlig og miljøbevidst måde? Hos Green kan du sælge din enhed og være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid. Vi er eksperter i iPhones og sørger for, at du får en fair pris for din iPhone 8. Vores salgsformular er nem og hurtig, så du får en prisvurdering på ingen tid.

Vi har en stærk miljøbevidsthed og sætter fokus på genanvendelse og bæredygtighed. Når du vælger at sælge din iPhone til Green, er du med til at reducere mængden af elektronisk affald og støtte en mere bæredygtig fremtid. Samtidig får du også en ekstra indtægt.

Hos Green kan du trygt sælge din iPhone 8 på en ansvarlig og grøn måde. Vælg os som din foretrukne partner og vær med til at skabe en mere bæredygtig verden.

Bidrag til miljøet ved at sælge din brugte iPhone

Hvis du står og overvejer at sælge din iPhone 8, så tilbyder Green en professionel og miljøbevidst løsning. Vi gør det nemt for dig at komme af med din gamle enhed uden at skulle bekymre dig om at finde en køber selv.

Ved at vælge at sælge din iPhone til os, kan du samtidig bidrage til at reducere CO2-forurening og begrænse mængden af affald. Vi sørger for at finde en ny ejer, som vil tage godt vare på din iPhone og derved forlænge dens levetid.

Når du vælger Green som din forhandler, kan du være sikker på, at du får en god pris for din brugte iPhone samtidig med, at du gør en positiv forskel for miljøet.

Sælg din iPhone 8 i vores butikker

Sælg din brugte iPhone 8 til Green i dag og få en hurtig og retfærdig prisvurdering. Vores intuitive salgsformular gør det nemt for dig at få en pris på din enhed. Vi sørger altid for at betale dig med det samme.

Hvis du vil have en mere personlig oplevelse, er du velkommen til at besøge en af vores butikker i København, Østerbro eller Roskilde, hvor vores teknikere vil undersøge din enhed og give dig et konkret tilbud på stedet.

Så slip for besværet med at finde en køber selv - sælg din iPhone 8 til Green i dag og få en fair pris for din enhed.

"

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry

Hvordan virker det

1. Vælg enhed 

Vælg din enhed og stand på vores hjemmeside. Du vil herefter modtage et tilbud baseret på din enheds stand.

2. Få et tilbud

Hvis du er tilfreds med tilbuddet, skal du “Acceptere” det og du vil få fremsendt en forudbetalt fragtlabel.

3. Send din enhed

Pak din enhed forsvarligt ind og send den til os, med den forudbetalte fragtlabel.

4. Få dine penge

Når vi modtager din enhed, vil vi gennemgå den og igangsætte din udbetaling inden for 72 timer.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

1

Hvordan får jeg penge for min enhed?

Du kan vælge at dine penge udbetalt via bankoverførsel eller gavekort (som giver 15% ekstra), som du kan bruge til en ny enhed eller en reparation hos Green.dk

2

Hvornår får jeg mine penge?

Vi gennemgår som regel din enhed samme dag vi modtager den. Herefter varer udbetalingsprocessen op til 5 hverdage.

3

Er mine data sikret?

Vi tager dit privatliv og databeskyttelse meget alvorligt. Hver enhed gennemgår en sikker og fuldstændig datasletning, når den kommer i vores varetægt. Vi anbefaler dog altid vores kunder at udføre en fabriksnulstilling af enheden, inden den bliver sendt ind til os.

4

Hvem betaler for fragten?

Når du sælger din enhed til Green.dk får du tilsendt en forudbetalt pakkelabel på mail helt gratis.