Hvorfor vælge Green.dk?

 • Nemt og hurtigt

 • Få dit tilbud hurtigt og nemt. Vi behandler din ordre så snart vi modtager den, og sikrer at din udbetaling sker inden for 5 hverdage.

 • Sikkert

 • Du får tilsendt en pakkelabel med det samme, som du blot skal printe og aflevere hos en pakkeshop.

 • Transparent

 • Vi tror på tillid, og derfor er der fuld gennemsigtighed med vores værdiansættelser. Vores standbeskrivelser burde eliminere enhver tvivl, ellers er vi her til at besvare dine spørgsmål.

Sælg iPhone 8 Plus

Hvorfor vælge Green.dk?

 • Nemt og hurtigt

 • Få dit tilbud hurtigt og nemt. Vi behandler din ordre så snart vi modtager den, og sikrer at din udbetaling sker inden for 5 hverdage.

 • Sikkert

 • Du får tilsendt en pakkelabel med det samme, som du blot skal printe og aflevere hos en pakkeshop.

 • Transparent

 • Vi tror på tillid, og derfor er der fuld gennemsigtighed med vores værdiansættelser. Vores standbeskrivelser burde eliminere enhver tvivl, ellers er vi her til at besvare dine spørgsmål.

Sælg din iPhone 8 Plus

Hos Green tilbyder vi en nem og pålidelig service til brugere, der ønsker at sælge deres iPhone 8 Plus. Vores ekspertise inden for køb af brugte iPhones sikrer dig en fair pris og en hurtig og smertefri proces.

Vi står til rådighed for at besvare alle dine spørgsmål og bekymringer og sørger for at fjerne alle dine personlige data fra telefonen, så du kan sælge den med ro i sindet. Vores mål er at give vores kunder den bedste service og en fair pris for deres brugte iPhone.

Så kontakt os i dag og sælg din iPhone 8 Plus til Green.

Sælg din brugte iPhone 8 Plus til en fair pris

Er du på udkig efter en pålidelig og professionel køber til din brugte iPhone 8 Plus? Hos Green er vi eksperter i at evaluere og tilbyde fair priser på iPhones af enhver tilstand. Vores certificeret teknikere vil sørge for en grundig gennemgang af din enhed, så du kan være sikker på at modtage den retfærdige pris, den fortjener.

Vi lægger stor vægt på detaljer og ekspertise, og vores salgsproces er både hurtig og bekvem. Så hvis du vil sælge din iPhone 8 Plus til den bedste pris på markedet, så kontakt Green allerede i dag.

Vi er her for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din enhed.

Sådan sælger du din iPhone 8 Plus

Vores iPhone-salgsservice er den perfekte måde at sælge din iPhone på en sikker og pålidelig måde. Vores team af specialister vil altid sørge for, at du får en fair pris for din enhed - uanset dens nuværende tilstand.

Vi tilbyder en nem og hurtig salgsproces, der starter med at udfylde vores online formular med oplysninger om din iPhone, herunder dens model, tilstand og tilbehør. Efter en grundig evaluering af din enhed vil vores eksperter give dig et prisforslag, der er gennemsigtigt og retfærdigt.

Hos Green kan du være sikker på, at du får den bedste pris for din iPhone og en pålidelig og problemfri salgsoplevelse. Hvis du overvejer at sælge din gamle iPhone 8 Plus, så udfyld vores formular i dag og slip for stress og bekymringer ved en sikker salgsvurdering.

Vores formular fungerer således:

1. Angiv størrelsen af hukommelse på din iPhones

2. Beskriv om din iPhone fungere normalt

3. Angiv om skærmen er intakt og uden skader

4. Vurder den kosmetiske tilstand på telefonens ramme, bagside og skærm

5. Tjek om glasdelene, bagpanelet og kameralinserne er intakte

6. Tjek om telefonens ramme og fingeraftrykssensor er i god stand og om telefonen har undgået vandskade

7. Er batterikapaciteten mere end 85% på din iPhone?

Få en sikker og god handel hos Green

Vil du sælge din iPhone og samtidig gøre en forskel for miljøet? Hos Green kan du nemt og sikkert sælge din enhed og bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Vi er specialiserede i iPhones og sikrer dig en fair pris for din iPhone 8 Plus. Vores online salgsformular er brugervenlig og hurtig, så du får en prisvurdering på ingen tid.

Vi har en stærk miljøbevidsthed og fokuserer på genanvendelse og fornyelse af enheder på en ansvarlig og fremtidssikret måde. Når du vælger at sælge din iPhone til Green, er du med til at mindske mængden af elektronisk affald og støtte en mere bæredygtig fremtid. Og så får du samtidig en ekstra indtægt.

Hos Green kan du trygt sælge din iPhone 8 Plus på en ansvarlig og grøn måde. Vælg os som din foretrukne partner og sælg din enhed med god samvittighed.

Bidrag til miljøet ved at sælge din brugte iPhone

Hos Green tilbyder vi en professionel og miljøbevidst løsning, hvis du ønsker at sælge din iPhone 8 Plus. Vi har gjort det nemt for dig at slippe af med din gamle enhed, så du ikke skal bekymre dig om at finde en potentiel køber.

Ved at vælge at sælge din iPhone 8 Plus til os, kan du samtidig være med til at reducere CO2-forureningen og mindste mængden af affald. Vi sikrer, at din iPhone får en ny ejer, som vil tage sig godt af den, og på den måde forlænge dens levetid.

Når du vælger Green som din forhandler, kan du være sikker på, at du får en god pris for din brugte iPhone og samtidig gør en forskel for miljøet.

Sælg din iPhone 8 Plus i vores butikker

Hos Green er det nemt og enkelt at sælge din brugte iPhone. Med vores intuitive salgsformular får du en hurtig prisvurdering og en retfærdig pris for din enhed. Vi sikrer også, at du modtager betalingen øjeblikkeligt, så du ikke behøver at vente længe på dine penge.

Hvis du ønsker en mere personlig oplevelse, kan du også besøge en af vores butikker i Østerbro. Her står vores erfarne teknikere klar til at undersøge din enhed og give dig et konkret tilbud på stedet.

Så hvorfor spilde tiden med at finde en køber selv? Gør dig selv en tjeneste og sælg din iPhone til Green i dag - det er den nemmeste måde at få en god pris for din enhed.

"

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry

Hvordan virker det

1. Vælg enhed 

Vælg din enhed og stand på vores hjemmeside. Du vil herefter modtage et tilbud baseret på din enheds stand.

2. Få et tilbud

Hvis du er tilfreds med tilbuddet, skal du “Acceptere” det og du vil få fremsendt en forudbetalt fragtlabel.

3. Send din enhed

Pak din enhed forsvarligt ind og send den til os, med den forudbetalte fragtlabel.

4. Få dine penge

Når vi modtager din enhed, vil vi gennemgå den og igangsætte din udbetaling inden for 72 timer.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

1

Hvordan får jeg penge for min enhed?

Du kan vælge at dine penge udbetalt via bankoverførsel eller gavekort (som giver 15% ekstra), som du kan bruge til en ny enhed eller en reparation hos Green.dk

2

Hvornår får jeg mine penge?

Vi gennemgår som regel din enhed samme dag vi modtager den. Herefter varer udbetalingsprocessen op til 5 hverdage.

3

Er mine data sikret?

Vi tager dit privatliv og databeskyttelse meget alvorligt. Hver enhed gennemgår en sikker og fuldstændig datasletning, når den kommer i vores varetægt. Vi anbefaler dog altid vores kunder at udføre en fabriksnulstilling af enheden, inden den bliver sendt ind til os.

4

Hvem betaler for fragten?

Når du sælger din enhed til Green.dk får du tilsendt en forudbetalt pakkelabel på mail helt gratis.