Hvorfor vælge Green.dk?

 • Nemt og hurtigt

 • Få dit tilbud hurtigt og nemt. Vi behandler din ordre så snart vi modtager den, og sikrer at din udbetaling sker inden for 5 hverdage.

 • Sikkert

 • Du får tilsendt en pakkelabel med det samme, som du blot skal printe og aflevere hos en pakkeshop.

 • Transparent

 • Vi tror på tillid, og derfor er der fuld gennemsigtighed med vores værdiansættelser. Vores standbeskrivelser burde eliminere enhver tvivl, ellers er vi her til at besvare dine spørgsmål.

Sælg iPhone 12 Pro Max

Hvorfor vælge Green.dk?

 • Nemt og hurtigt

 • Få dit tilbud hurtigt og nemt. Vi behandler din ordre så snart vi modtager den, og sikrer at din udbetaling sker inden for 5 hverdage.

 • Sikkert

 • Du får tilsendt en pakkelabel med det samme, som du blot skal printe og aflevere hos en pakkeshop.

 • Transparent

 • Vi tror på tillid, og derfor er der fuld gennemsigtighed med vores værdiansættelser. Vores standbeskrivelser burde eliminere enhver tvivl, ellers er vi her til at besvare dine spørgsmål.

Sælg din iPhone 12 Pro Max

Er du ejer af en brugt iPhone 12 Pro Max og ønsker at sælge den? Så kan du hos Green nemt og hurtigt få dig en god handel. Udover at være certificeret værksted, tilbyder vi også at købe din brugte iPhone til en god pris.

Det gør det nemt for dig at tjene ekstra penge på din brugte telefon samtidig med, at du også bidrager til at skabe et mere bæredygtigt miljø ved at genbruge din elektronik.

Vi har udformet en nem og overskuelig prisberegner til dig, så du med det samme kan beregne, hvor meget du kan forvente at få for din brugte iPhone 12 Pro Max.

Få en god pris for din iPhone 12 Pro Max

Hos Green har vi gjort det nemt for dig, at få værdisat din iPhone 12 Pro Max med det samme. Det eneste du skal gøre er, at udfylde vores formular med de relevante informationer omkring din enhed. Her vil vores beregner vil automatisk lave et prisestimat med det samme. Vores prisoverslag vil være baseret på de oplysninger om telefonens tilstand, som du angiver.

Prisestimat du får, vil altid være et ca.-estimat, da vi altid først vil gennemgå din telefon, når vi modtager den. Dette gør vi for at sikre, at din telefon er i den angivet tilstand, samt at du kan få det mest præcis og optimale tilbud.

Så hvis du ønsker at sælge din brugte iPhone 12 Pro Max, så udfyld vores formular med det samme og få en god pris for din iPhone.

Sælg din iPhone 12 Pro Max - Sådan gør du

Alt hvad du behøver at gøre er at give os nogle oplysninger om din iPhone, og så vil du modtage en prisvurdering med det samme.

Står du med en brugt iPhone 12 Pro Max, som du ønsker at sælge? Så er Green det optimale valg for dig. Vi har nemlig gjort processen super nem for dig, så du hurtigt kan få beregnet værdien af din iPhone og få et godt tilbud med det samme.

Det eneste du skal gøre er, at udfylde vores salgsformular med relevante oplysninger omkring din iPhone og du vil straks få et prisestimat.

Vores formular fungerer således:

1. Angiv størrelsen af hukommelse på din iPhones

2. Beskriv om din iPhone fungere normalt

3. Angiv om skærmen er intakt og uden skader

4. Vurder den kosmetiske tilstand på telefonens ramme, bagside og skærm

5. Tjek om glasdelene, bagpanelet og kameralinserne er intakte

6. Tjek om telefonens ramme og fingeraftrykssensor er i god stand og om telefonen har undgået vandskade

7. Er batterikapaciteten mere end 85% på din iPhone?

Så snart at du har udfyldt ovenstående informationer omkring din iPhone 12 Pro Max, vil du få beregnet værdien på din telefon. Hvis du er tilfreds med estimatet og ønsker at sælge den til os, skal du blot udfylde dine kontakt- og bankoplysninger.

Derefter kan du nemt trykke på "Hent pakkelabel", og du vil modtage din pakkelabel med gratis fragt.

Så snart vi har modtaget din iPhone, vil vi gå i gang med en inspektion for at sikre, at den er i den stand, som du har angivet. Herefter vil vi sende dig det endelig pristilbud på din iPhone. Tilbuddet kan du altid frit godkende eller afslå.

Vælger du at godkende vores tilbud, betaler vi dig med det samme. Vælger du derimod at afslå vores tilbud, sender vi din iPhone tilbage til dig kvit og frit.

Hos Green tilbyder vi altid en fair handel

Som certificeret værksted kan du altid forvente en god og fair handel for med os. Vi stræber efter, at kunne give din bruge iPhone 12 Pro Max nyt liv, hvis du står med ønsket om at opgradere til en ny telefon. Derfor har vi gjort det nemt for dig, at sælge din telefon til os, så du kan få penge med det samme til en ny enhed.

Hos Green får du altid en sikker og fair handel, uanset hvilken iPhone du ønsker at sælge til os.

Ved at benytte vores formular kan du nemt og hurtigt få udregnet et prisestimat af din iPhone, hvorefter du helt selv bestemmer, om du vil acceptere det.

Udfyld vores formular med det samme og sælg din iPhone 12 Pro Max til os.

Den miljøvenlige løsning

Som vores navn også lidt hentyder til, stræber vi efter, at bidrage til et grønnere miljø og bevare ressourcerne på vores jord.

Derfor tilbyder vi dig at sælge din brugte iPhone 12 Pro Max til os, så vi sammen kan hjælpes ad med at finde en ny ejer til den. Vi udfører altid en grundig reparation af din iPhone for, at forlænge dens levetid og at den kan leve videre hos en ny ejer.

Dette sikrer, at den ikke ender på en losseplads og bliver destrueret, hvilken er med til at reducerer Co2 forurening og mængden af affald.

Sælg din iPhone 12 Pro Max til Green i dag og lad os skabe en grønnere livsstil sammen

Sælg din iPhone 12 Pro Max i vores butikker

Er du i tvivl om hvorvidt din iPhone 12 Pro Max kan sælges, og hvad du kan få for den? Så har Green den perfekte løsning til dig. Vi tilbyder nemlig en nem og sikker process for dig, som ønsker at sælge din iPhone.

På under 2 minutter kan du udfylde vores formular og få beregnet et prisestimat på din iPhone. Så kan du se, hvad du kan forvente at få for den. Synes du, at estimatet er tilfredsstillende, kan du blot sende din iPhone til os kvit og frit. Derefter vil vi gennemgå din enhed og give dig et endeligt tilbud.

Ønsker du at komme forbi en af vores butikker, er du også altid velkommen til dette. Her vil en af vores certificeret teknikere gennemgå din telefon, hvorefter du vil kunne få et tilbud på din iPhone indenfor 3-5 hverdage.

Vælger du at takke ja til dette tilbud, vil vi herefter købe din telefon og udføre betalingen til dig.

Kom forbi en af vores butikker i København, Østerbro eller Roskilde og sælg din iPhone 12 Pro Max allerede i dag.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry

Hvordan virker det

1. Vælg enhed 

Vælg din enhed og stand på vores hjemmeside. Du vil herefter modtage et tilbud baseret på din enheds stand.

2. Få et tilbud

Hvis du er tilfreds med tilbuddet, skal du “Acceptere” det og du vil få fremsendt en forudbetalt fragtlabel.

3. Send din enhed

Pak din enhed forsvarligt ind og send den til os, med den forudbetalte fragtlabel.

4. Få dine penge

Når vi modtager din enhed, vil vi gennemgå den og igangsætte din udbetaling inden for 72 timer.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

1

Hvordan får jeg penge for min enhed?

Du kan vælge at dine penge udbetalt via bankoverførsel eller gavekort (som giver 15% ekstra), som du kan bruge til en ny enhed eller en reparation hos Green.dk

2

Hvornår får jeg mine penge?

Vi gennemgår som regel din enhed samme dag vi modtager den. Herefter varer udbetalingsprocessen op til 5 hverdage.

3

Er mine data sikret?

Vi tager dit privatliv og databeskyttelse meget alvorligt. Hver enhed gennemgår en sikker og fuldstændig datasletning, når den kommer i vores varetægt. Vi anbefaler dog altid vores kunder at udføre en fabriksnulstilling af enheden, inden den bliver sendt ind til os.

4

Hvem betaler for fragten?

Når du sælger din enhed til Green.dk får du tilsendt en forudbetalt pakkelabel på mail helt gratis.