Hvorfor vælge Green.dk?

 • Nemt og hurtigt

 • Få dit tilbud hurtigt og nemt. Vi behandler din ordre så snart vi modtager den, og sikrer at din udbetaling sker inden for 5 hverdage.

 • Sikkert

 • Du får tilsendt en pakkelabel med det samme, som du blot skal printe og aflevere hos en pakkeshop.

 • Transparent

 • Vi tror på tillid, og derfor er der fuld gennemsigtighed med vores værdiansættelser. Vores standbeskrivelser burde eliminere enhver tvivl, ellers er vi her til at besvare dine spørgsmål.

Sælg iPhone 15 Plus

Hvorfor vælge Green.dk?

 • Nemt og hurtigt

 • Få dit tilbud hurtigt og nemt. Vi behandler din ordre så snart vi modtager den, og sikrer at din udbetaling sker inden for 5 hverdage.

 • Sikkert

 • Du får tilsendt en pakkelabel med det samme, som du blot skal printe og aflevere hos en pakkeshop.

 • Transparent

 • Vi tror på tillid, og derfor er der fuld gennemsigtighed med vores værdiansættelser. Vores standbeskrivelser burde eliminere enhver tvivl, ellers er vi her til at besvare dine spørgsmål.

Sælg iPhone 15 Plus

Står du med en iPhone 15 Plus, som du ikke længere bruger eller føler trang til at opdatere fra? Green er her for at hjælpe dig med at konvertere din iPhone til penge på din konto. Vi tilbyder en hurtig, bæredygtig og problemfri løsning til dem, der ønsker at sælge deres iPhone 15 Plus og ønsker den bedste pris for den.

Få en god pris for din iPhone 15 Plus hos Green

Hos Green er vi passionerede omkring at give vores kunder den mest retfærdige pris for deres teknologi. Med vores team af specialister, der vurderer hver enkelt enhed, vi modtager, kan du være sikker på, at du får en pris, der korrekt afspejler din iPhone 15 Plus' aktuelle markedsværdi og tilstand. Uanset om din iPhone er i perfekt stand eller har et par skrammer, stræber vi efter at give dig den bedst mulige deal.

Det bæredygtigt valg

I en tid hvor miljøspørgsmål dominerer vores daglige liv, er det vigtigt at træffe valg, der ikke kun gavner os selv, men også vores planet. Når du vælger at sælge din iPhone 15 Plus til Green, bidrager du til en mere bæredygtig fremtid. Vi sørger for, at hver telefon enten får et nyt hjem eller bliver genanvendt på den mest miljøvenlige måde. Dine beslutninger kan gøre en forskel, og ved at vælge Green tager du et skridt i retning af en grønnere fremtid.

Nem og sikker proces

At sælge din iPhone 15 Plus til Green er ikke kun en god beslutning for miljøet, men også for din ro i sindet. Vi har udviklet en proces, der er både nem og sikker. Fra øjeblikket du beslutter dig for at sælge til det øjeblik, hvor pengene lander på din konto, har vi sørget for, at hvert trin er så enkelt og ligetil som muligt. Desuden sikrer vi, at alle dine personlige data bliver fuldstændigt slettet fra din enhed, så du kan sælge med tillid.

Sælg din iPhone 15 Plus – Sådan gør du

Når du skal sælge din iPhone 15 Plus til Green, skal du blot udfylde vores salgformular og angive tilstanden på din telefon. Derefter vil du modtage et prisoverslag med det samme.

Formularen fungerer således:

1. Angiv hvor meget hukommelse din telefon har

2. Angiv om din telefon fungere normalt eller ikke

3. Er skærmen intakt og uden skader?

4. Hvad er den kosmetiske tilstand på telefonens ramme, bagside og skærm?

5. Er glasdelene, bagpanelet og kameralinserne intakt?

6. Er telefonens ramme og fingeraftrykssensoren intakt og har telefonen IKKE været udsat for vandskade?

7. Har batteriet en maksimal kapacitet på mindst 85%?

Du vil nu have fået et prisoverslag på din iPhone 15 Plus. Ønsker du at sælge den til os, skal du blot udfylde din kontaktoplysninger og trykke på "Hent pakkelabel", og sende telefonen til os ganske gratis.

Når vi har gennemgået din telefonen, vil vi derefter give dig et endelig tilbud på din iPhone 15 Plus. Accepterer du dette tilbud, vil vi derefter overføre betalingen til dig. Ønsker du ikke at acceptere tilbuddet, tilbyder vi ligeledes gratis returnering på din telefon.

Sælg din iPhone 15 Plus og få penge ind på kontoen

Vent ikke længere! Hvorfor lade din iPhone 15 Plus sidde ubrugt, når du kan omsætte den til kontanter? Med Green får du ikke kun den bedste pris, men du bidrager også til en mere bæredygtig verden og sikrer, at din telefon enten genbruges eller genanvendes på den mest miljøvenlige måde. Så uanset om du opgraderer, nedgraderer eller blot ønsker at rydde op, er Green det oplagte valg. Sælg din iPhone 15 Plus i dag og mærk glæden ved at få penge direkte ind på kontoen!"

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry

Hvordan virker det

1. Vælg enhed 

Vælg din enhed og stand på vores hjemmeside. Du vil herefter modtage et tilbud baseret på din enheds stand.

2. Få et tilbud

Hvis du er tilfreds med tilbuddet, skal du “Acceptere” det og du vil få fremsendt en forudbetalt fragtlabel.

3. Send din enhed

Pak din enhed forsvarligt ind og send den til os, med den forudbetalte fragtlabel.

4. Få dine penge

Når vi modtager din enhed, vil vi gennemgå den og igangsætte din udbetaling inden for 72 timer.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

1

Hvordan får jeg penge for min enhed?

Du kan vælge at dine penge udbetalt via bankoverførsel eller gavekort (som giver 15% ekstra), som du kan bruge til en ny enhed eller en reparation hos Green.dk

2

Hvornår får jeg mine penge?

Vi gennemgår som regel din enhed samme dag vi modtager den. Herefter varer udbetalingsprocessen op til 5 hverdage.

3

Er mine data sikret?

Vi tager dit privatliv og databeskyttelse meget alvorligt. Hver enhed gennemgår en sikker og fuldstændig datasletning, når den kommer i vores varetægt. Vi anbefaler dog altid vores kunder at udføre en fabriksnulstilling af enheden, inden den bliver sendt ind til os.

4

Hvem betaler for fragten?

Når du sælger din enhed til Green.dk får du tilsendt en forudbetalt pakkelabel på mail helt gratis.