Hvorfor vælge Green.dk?

 • Nemt og hurtigt

 • Få dit tilbud hurtigt og nemt. Vi behandler din ordre så snart vi modtager den, og sikrer at din udbetaling sker inden for 5 hverdage.

 • Sikkert

 • Du får tilsendt en pakkelabel med det samme, som du blot skal printe og aflevere hos en pakkeshop.

 • Transparent

 • Vi tror på tillid, og derfor er der fuld gennemsigtighed med vores værdiansættelser. Vores standbeskrivelser burde eliminere enhver tvivl, ellers er vi her til at besvare dine spørgsmål.

Sælg iPhone SE 2020

Hvorfor vælge Green.dk?

 • Nemt og hurtigt

 • Få dit tilbud hurtigt og nemt. Vi behandler din ordre så snart vi modtager den, og sikrer at din udbetaling sker inden for 5 hverdage.

 • Sikkert

 • Du får tilsendt en pakkelabel med det samme, som du blot skal printe og aflevere hos en pakkeshop.

 • Transparent

 • Vi tror på tillid, og derfor er der fuld gennemsigtighed med vores værdiansættelser. Vores standbeskrivelser burde eliminere enhver tvivl, ellers er vi her til at besvare dine spørgsmål.

Sælg din iPhone SE 2020

Ønsker du at opgradere fra din brugte iPhone SE 2020 til en nyere model? Så kan du med fordel sælge den til Green. Vi er eksperter i køb af brugte mobiltelefoner og tilbyder en effektiv og professionel service, hvor du kan sælge din iPhone til en fair pris.

Vi har mange års erfaring i at købe og sælge Apple-enheder, især iPhones, hvilket betyder, at vi kan give dig en hurtig og præcis prisvurdering af din enhed, baseret på dens tilstand og alder. Vores mål er at give vores kunder den bedste service og en fair pris for deres telefon.

Når du vælger at sælge din iPhone SE 2020 til Green, kan du forvente en hurtig og nem proces. Vi tager os af alt det praktiske, herunder fjernelse af alle dine personlige data fra telefonen, så du kan sælge den med ro i sindet. Vi står også til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Vi er dedikerede til at give vores kunder den bedste service og en fair pris for deres iPhone.

Udfyld vores formular og få et prisoverslag med det samme.

Sælg din brugte iPhone SE 2020 til en fair pris

Har du en brugt iPhone SE 2020, som du ønsker at sælge? Hos Green kan du få professionel hjælp og en sikker salgsproces, så du kan få den bedste pris på markedet. Vi forstår, at det kan være svært at vurdere enhedens værdi og finde en pålidelig køber.

Derfor tilbyder vores erfarne teknikere at vurdere din iPhone og tilbyde dig en fair pris, uanset dens stand. Vi går op i vores ekspertise og detaljer, så du kan have tillid til, at du får den bedste service hos os.

Så kontakt os i dag for en hurtig og bekvem salgsproces og få det bedste ud af din brugte iPhone SE 2020.

Sådan sælger du din iPhone SE 2020

Hos Green kan du sælge din iPhone SE 2020 på en tryg og professionel måde. Vores erfarne specialister sørger for, at du får en fair pris for din enhed, uanset dens stand.

Vi har en simpel og hurtig salgsproces, hvor du blot skal udfylde vores online formular med information om din iPhone, herunder dens model, tilstand og tilbehør. Efterfølgende foretager vores specialister en grundig prisvurdering og giver dig et tilbud, hvor priserne er gennemskuelige og fair.

Hos Green kan du være sikker på, at du får den bedste pris og en pålidelig salgsproces. Så hvis du står og skal af med din gamle iPhone, så udfyld vores formular i dag og få en problemfri salgsvurdering.

Vores formular fungerer således:

1. Angiv størrelsen af hukommelse på din iPhones

2. Beskriv om din iPhone fungere normalt

3. Angiv om skærmen er intakt og uden skader

4. Vurder den kosmetiske tilstand på telefonens ramme, bagside og skærm

5. Tjek om glasdelene, bagpanelet og kameralinserne er intakte

6. Tjek om telefonens ramme og fingeraftrykssensor er i god stand og om telefonen har undgået vandskade

7. Er batterikapaciteten mere end 85% på din iPhone?

Hos Green er du altid sikret en god handel

Er du træt af at have din iPhone SE 2020 liggende ubrugt derhjemme? Hos Green tilbyder vi en professionel og effektiv service til at sælge din enhed. Som eksperter i iPhones, er du garanteret en god pris og en sikker transaktion, når du sælger din enhed til os.

Vi har udviklet en nem og overskuelig online salgsformular, hvor du blot skal udfylde nogle enkle oplysninger om din enhed for at modtage en prisvurdering. Vi værdsætter bæredygtighed og miljøhensyn, og derfor er vores mål at genanvende og forny enheder på en ansvarlig og fremtidssikret måde.

Ved at sælge din iPhone SE 2020 til Green, er du med til at reducere mængden af elektronisk affald og bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Og så får du samtidig lidt ekstra penge på lommen. Så hvis du ønsker at sælge din enhed på en ansvarlig og grøn måde, så er Green det perfekte valg for dig.

Bidrag til miljøet ved at sælge din brugte iPhone

Hos Green tilbyder vi en ansvarlig og miljøvenlig måde at sælge din brugte iPhone på. Vi forstår, hvor svært det kan være at finde en køber, og samtidig ønsker vi at tage ansvar for miljøet.

Ved at sælge din iPhone SE 2020 til os er du med til at reducere affaldsmængden og mindske CO2-forureningen. Vi sørger for at forlænge enheders levetid og finde en ny ejer, som vil fortsætte med at bruge den. Lad os hjælpe dig med at gøre en forskel for miljøet, samtidig med at du får en god pris for din gamle iPhone.

Vælg Green som din forhandler og lad os gøre processen let og bekvem for dig.

Sælg din iPhone SE 2020 i vores butikker

Vi tilbyder vi en nem, hurtig og pålidelig måde at sælge din brugte iPhone SE 2020 på. Vores online formular giver dig en prisvurdering på en kort tid, og du kan være sikker på at få en fair pris og en øjeblikkelig betaling.

Hvis du foretrækker det, kan du også besøge en af vores butikker i Østerbro, hvor vores erfarne teknikere vil gennemgå din enhed og give dig en konkret pris på stedet.

Så hvorfor tøve? Sælg din iPhone SE 2020 til Green i dag og slip af med besværet med at finde en køber selv.

 

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry

Hvordan virker det

1. Vælg enhed 

Vælg din enhed og stand på vores hjemmeside. Du vil herefter modtage et tilbud baseret på din enheds stand.

2. Få et tilbud

Hvis du er tilfreds med tilbuddet, skal du “Acceptere” det og du vil få fremsendt en forudbetalt fragtlabel.

3. Send din enhed

Pak din enhed forsvarligt ind og send den til os, med den forudbetalte fragtlabel.

4. Få dine penge

Når vi modtager din enhed, vil vi gennemgå den og igangsætte din udbetaling inden for 72 timer.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

1

Hvordan får jeg penge for min enhed?

Du kan vælge at dine penge udbetalt via bankoverførsel eller gavekort (som giver 15% ekstra), som du kan bruge til en ny enhed eller en reparation hos Green.dk

2

Hvornår får jeg mine penge?

Vi gennemgår som regel din enhed samme dag vi modtager den. Herefter varer udbetalingsprocessen op til 5 hverdage.

3

Er mine data sikret?

Vi tager dit privatliv og databeskyttelse meget alvorligt. Hver enhed gennemgår en sikker og fuldstændig datasletning, når den kommer i vores varetægt. Vi anbefaler dog altid vores kunder at udføre en fabriksnulstilling af enheden, inden den bliver sendt ind til os.

4

Hvem betaler for fragten?

Når du sælger din enhed til Green.dk får du tilsendt en forudbetalt pakkelabel på mail helt gratis.