Hvorfor vælge Green.dk?

 • Nemt og hurtigt

 • Få dit tilbud hurtigt og nemt. Vi behandler din ordre så snart vi modtager den, og sikrer at din udbetaling sker inden for 5 hverdage.

 • Sikkert

 • Du får tilsendt en pakkelabel med det samme, som du blot skal printe og aflevere hos en pakkeshop.

 • Transparent

 • Vi tror på tillid, og derfor er der fuld gennemsigtighed med vores værdiansættelser. Vores standbeskrivelser burde eliminere enhver tvivl, ellers er vi her til at besvare dine spørgsmål.

Sælg iPhone 13 Pro Max

Hvorfor vælge Green.dk?

 • Nemt og hurtigt

 • Få dit tilbud hurtigt og nemt. Vi behandler din ordre så snart vi modtager den, og sikrer at din udbetaling sker inden for 5 hverdage.

 • Sikkert

 • Du får tilsendt en pakkelabel med det samme, som du blot skal printe og aflevere hos en pakkeshop.

 • Transparent

 • Vi tror på tillid, og derfor er der fuld gennemsigtighed med vores værdiansættelser. Vores standbeskrivelser burde eliminere enhver tvivl, ellers er vi her til at besvare dine spørgsmål.

Sælg din iPhone 13 Pro Max

Ligger du inde med en brugt iPhone 13 Pro Max, som du ønsker at sælge? Så er Green det rette valg for dig! Hos Green er vi certificeret værksted og tilbyder dig altid en fair handel, når du vælger at sælge din iPhone til os.

Ved at sælge din telefon får du ikke kun penge ind på din konto. Du er også med til at bidrage til et mere bæredygtig samfund ved at genanvende din elektroniske enhed.

Få et prisoverslag på din iPhone med det samme ved at udfylde vores formular.

Beregn prisoverslag på din iPhone 13 Pro Max

Du går sikkert og undrer dig over, hvor meget din telefon er værd. Derfor har vi gjort det nemt for dig, at finde ud af, hvor meget din iPhone 13 Pro Max er værd. Vi har udformet en formular, som du kan udfylde på under 2 min. og modtage et prisoverslag med det samme. Prisoverslaget beregnes ud fra de parametre omkring tilstanden på din iPhone, som du angiver. Bemærk, at prisestimatet altid er et ca. estimat på prisen, da vi altid først vil gennemgå telefonen for at verificere, at den er i den angivet tilstand.

Når vi har gennemgået din iPhone efter modtagelse, vil vi derefter give dig det endelige tilbud. Vælger du at acceptere tilbuddet, vil vi herefter overføre pengene direkte til din bankkonto.

Sælg din iPhone 13 Pro Max - Sådan gør du

Hvis du ønsker at sælge din iPhone 13 Pro Max, kan du nemt sælge den til os. Vi har gjort det nemt for dig, så det eneste du skal gøre er, at udfylde informationerne omkring din iPhone, hvor du modtager et prisestimat med det samme.

Formularen er nem at udfylde og inkluderer følgende trin:

1. Angiv størrelsen på din iPhones hukommelse

2. Beskriv om telefonen fungerer normalt

3. Angiv om skærmen er intakt og uden skader

4. Vurder den kosmetiske tilstand på telefonens ramme, bagside og skærm

5. Tjek om glasdelene, bagpanelet og kameralinserne er intakte

6. Tjek om telefonens ramme og fingeraftrykssensor er i god stand og om telefonen har undgået vandskade

7. Er batterikapaciteten mere end 85% på din iPhone?

Så snart du har udfyldt ovenstående informationer, vil prisen for din iPhone 13 Pro Max blive beregnet med det samme. Ønsker du derefter at sælge den til os, udfylder du blot dine kontakt- og bankoplysninger og henter din pakkelabel med gratis fragt.

Når vi modtager din mobiltelefon, vil vi foretages en inspektion af den, så vi kan verificere, at den lever op til den stand som er angivet.

Herefter vil vi sende dig et endeligt tilbud på din iPhone, som du helt frit kan acceptere eller afslå. Ønsker du at acceptere vores tilbud, vil vi foretage betalingen med det samme. Er du derimod ikke tilfreds med vores tilbud, kan du blot afslå, hvor vi derefter sender din iPhone tilbage til dig helt gratis.

Nem, sikker og fair handel hos Green

Hos Green kan du nemt og hurtigt finde ud af, hvad din iPhone 13 Pro Max er værd. Det eneste du skal gøre er, at udfylde vores salgsformular, og du vil få et prisestimat med det samme. Vi tilbyder altid en sikker handel og en fair pris for din iPhone.

Vores prisberegner regner automatisk værdien på din iPhone ud, ud fra de parametre som du angiver.

Sælg din iPhone 13 Pro Max til os allerede i dag - Det har aldrig været nemmere!

Den miljøvenlige løsning

Hos Green støtter vi stærkt op om, at skabe et bæredygtigt samfund. Derfor tilbyder vi en miljøvenlig løsning, så du kan sælge din brugte iPhone til os, i stedet for at smide den ud. Ved at du sælger din iPhone til os, bidrager du til at beskytte vores miljø og bevare vores planets ressourcer.

Vi sørger nemlig for, at din iPhone bliver genbrugt og få nyt liv ved at blive solgt videre. Dermed kan en ny ejer få glæde af din brugte iPhone i stedet for, at den ender på lossepladsen. Lad os stå sammen om at skabe et mere bæredygtigt samfund.

Sælg din iPhone 13 Pro Max til Green og lad os hjælpes ad om at opnå en grønnere livsstil.

Sælg din iPhone 13 Pro Max - Nem process

Vi ved, at når du ønsker at sælge din iPhone 13 Pro Max, vil du højst sandsynligt gerne modtage en hurtig betaling. Dette gælder især, hvis du planlægger at købe en ny telefon. Derfor har vi gjort det til en nem process at sælge din iPhone til os.

Når din iPhone ankommer til os, vil vores erfarne teknikere straks påbegynde inspektionen. Ofte kan hele processen gennemføres på under en time. Når vi har bekræftet standen på din telefon, sikrer vi, at så snart du har accepteret tilbuddet fra os, vil du modtage betalingen hurtigst muligt. Ventetiden vil primært afhænge af fragt- og bankleveringstiden.

Sælg din iPhone til Green og få penge ind på din konto!

Se også vores udvalg af brugte iPhones:

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry

Hvordan virker det

1. Vælg enhed 

Vælg din enhed og stand på vores hjemmeside. Du vil herefter modtage et tilbud baseret på din enheds stand.

2. Få et tilbud

Hvis du er tilfreds med tilbuddet, skal du “Acceptere” det og du vil få fremsendt en forudbetalt fragtlabel.

3. Send din enhed

Pak din enhed forsvarligt ind og send den til os, med den forudbetalte fragtlabel.

4. Få dine penge

Når vi modtager din enhed, vil vi gennemgå den og igangsætte din udbetaling inden for 72 timer.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

1

Hvordan får jeg penge for min enhed?

Du kan vælge at dine penge udbetalt via bankoverførsel eller gavekort (som giver 15% ekstra), som du kan bruge til en ny enhed eller en reparation hos Green.dk

2

Hvornår får jeg mine penge?

Vi gennemgår som regel din enhed samme dag vi modtager den. Herefter varer udbetalingsprocessen op til 5 hverdage.

3

Er mine data sikret?

Vi tager dit privatliv og databeskyttelse meget alvorligt. Hver enhed gennemgår en sikker og fuldstændig datasletning, når den kommer i vores varetægt. Vi anbefaler dog altid vores kunder at udføre en fabriksnulstilling af enheden, inden den bliver sendt ind til os.

4

Hvem betaler for fragten?

Når du sælger din enhed til Green.dk får du tilsendt en forudbetalt pakkelabel på mail helt gratis.