Hvorfor vælge Green.dk?

 • Nemt og hurtigt

 • Få dit tilbud hurtigt og nemt. Vi behandler din ordre så snart vi modtager den, og sikrer at din udbetaling sker inden for 5 hverdage.

 • Sikkert

 • Du får tilsendt en pakkelabel med det samme, som du blot skal printe og aflevere hos en pakkeshop.

 • Transparent

 • Vi tror på tillid, og derfor er der fuld gennemsigtighed med vores værdiansættelser. Vores standbeskrivelser burde eliminere enhver tvivl, ellers er vi her til at besvare dine spørgsmål.

Sælg iPhone 11 Pro Max

Hvorfor vælge Green.dk?

 • Nemt og hurtigt

 • Få dit tilbud hurtigt og nemt. Vi behandler din ordre så snart vi modtager den, og sikrer at din udbetaling sker inden for 5 hverdage.

 • Sikkert

 • Du får tilsendt en pakkelabel med det samme, som du blot skal printe og aflevere hos en pakkeshop.

 • Transparent

 • Vi tror på tillid, og derfor er der fuld gennemsigtighed med vores værdiansættelser. Vores standbeskrivelser burde eliminere enhver tvivl, ellers er vi her til at besvare dine spørgsmål.

Sælg din iPhone 11 Pro Max

Er du ejer af en brugt iPhone 11 Pro Max, som du ikke får glæde af længere? Ønsker du at sælge den og købe en ny? Så er vi hos Green det helt rigtige valg for dig!

Vi tilbyder dig nemlig en super nem og hurtig proces, når du ønsker at sælge din brugte iPhone. Det eneste du skal gøre er, at udfylde vores salgsformular og få et prisoverslag på din iPhone med det samme.

Sælg din iPhone 11 Pro Max til os allerede i dag.

Sælg din iPhone 11 Pro Max til en god pris

Når du vil sælge din iPhone 11 Pro Max, gør Green det utrolig enkelt for dig. Alt du skal gøre, er at udfylde vores formular med alle relevante oplysninger om din enhed. Herefter vil vores professionelle prisberegner automatisk give dig en estimeret pris, baseret på din enheds tilstand. Det er dog vigtigt at huske på, at dette kun er en omtrentlig pris, da vi først skal undersøge enheden ved modtagelse for at kunne give dig en nøjagtig pris.

Hvis du ønsker at få en retfærdig pris for din brugte iPhone 11 Pro Max, så vent ikke med at udfylde formularen nu og sælg din enhed til Green.

Sådan sælger du din iPhone 11 Pro Max

Når du ønsker at sælge din iPhone til Green, er det en ukompliceret og prompte proces. Du skal blot give os nødvendige informationer om din enhed, og så vil vi straks give dig en prisvurdering. Vi har gjort det nemt og enkelt for dig, så du kan få en fornuftig pris for din brugte iPhone 11 Pro Max. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde vores salgsformular med de relevante oplysninger om din enhed, og vi vil straks give dig et prisestimat.

Vores formular fungerer således:

1. Angiv størrelsen af hukommelse på din iPhones

2. Beskriv om din iPhone fungere normalt

3. Angiv om skærmen er intakt og uden skader

4. Vurder den kosmetiske tilstand på telefonens ramme, bagside og skærm

5. Tjek om glasdelene, bagpanelet og kameralinserne er intakte

6. Tjek om telefonens ramme og fingeraftrykssensor er i god stand og om telefonen har undgået vandskade

7. Er batterikapaciteten mere end 85% på din iPhone?

Efter du har indsendt informationer om din iPhone 11 Pro Max, vil vi straks vurdere dens værdi med præcision og effektivitet. Hvis vores tilbud lever op til dine forventninger, kan du nemt angive dine kontakt- og bankoplysninger og modtage en gratis fragtløsning.

Når vi modtager din iPhone, vil vi grundigt inspicere den for at sikre, at dens tilstand stemmer overens med de oplysninger, du har givet os. Herefter vil vi sende dig vores endelige tilbud, som du frit kan acceptere eller afvise.

Hvis du accepterer vores tilbud, vil du modtage betaling øjeblikkeligt. Hvis du afviser vores tilbud, vil vi returnere din iPhone til dig uden omkostninger. Vi garanterer en professionel og pålidelig service hver gang du ønsker at sælge din iPhone til Green.

Få en fair handel hos Green

Green er en certificeret værksted, og vi tilbyder en pålidelig og fair handel, når det kommer til salg af din brugte iPhone 11 Pro Max. Vi har til formål at give din iPhone nyt liv og hjælpe dig med at opgradere til en nyere model.

Hos Green lægger vi stor vægt på at sikre en tryg og retfærdig handel for alle iPhone-modeller. Vores online formular gør det nemt for dig at få en prisvurdering af din iPhone, og du kan selv vælge, om du ønsker at acceptere prisen.

Så tag et skridt nærmere en opgradering og sælg din iPhone 11 Pro Max til os ved at udfylde vores formular - du vil modtage betalingen med det samme.

Lad os sammen bidrage til et grønnere miljø

Vi er dedikerede til at beskytte planeten og dens ressourcer, hvilket afspejles i vores navn. Vi vil derfor gerne give dig muligheden for at sælge din brugte iPhone 11 Pro Max til os, så vi kan finde en ny og kærlig ejer til den.

Vores primære fokus er at reparere din iPhone i detaljer og forlænge dens levetid, så den kan fortsætte med at bringe glæde til dens nye ejer. På den måde hjælper vi med at reducere affald og CO2-forurening ved at undgå, at den ender på en losseplads.

Vælg at sælge din iPhone 11 Pro Max til Green i dag og lad os sammen arbejde mod en mere bæredygtig fremtid.

Sælg din iPhone 11 Pro Max i vores butikker

Green tilbyder en tryg og problemfri salgsproces, når du ønsker at sælge din iPhone 11 Pro Max. Du kan nemt og hurtigt få en prisvurdering på under 2 minutter ved at udfylde vores online formular. Hvis du er tilfreds med prisen, kan du sende din iPhone til os uden ekstra omkostninger. Vi vil herefter gennemgå din enhed og give dig et endeligt tilbud.

Alternativt kan du besøge en af vores butikker på København, Østerbro eller Roskilde, hvor en af vores autoriserede teknikere vil gennemgå din iPhone inden for 3-5 hverdage og give dig et konkret tilbud. Så snart du har accepteret tilbuddet, køber vi din iPhone 11 Pro Max og udfører omgående betalingen til dig.

Så hvad venter du på? Sælg din iPhone 11 Pro Max til Green i dag og få en pålidelig og nem salgsproces.

"

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry

Hvordan virker det

1. Vælg enhed 

Vælg din enhed og stand på vores hjemmeside. Du vil herefter modtage et tilbud baseret på din enheds stand.

2. Få et tilbud

Hvis du er tilfreds med tilbuddet, skal du “Acceptere” det og du vil få fremsendt en forudbetalt fragtlabel.

3. Send din enhed

Pak din enhed forsvarligt ind og send den til os, med den forudbetalte fragtlabel.

4. Få dine penge

Når vi modtager din enhed, vil vi gennemgå den og igangsætte din udbetaling inden for 72 timer.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

1

Hvordan får jeg penge for min enhed?

Du kan vælge at dine penge udbetalt via bankoverførsel eller gavekort (som giver 15% ekstra), som du kan bruge til en ny enhed eller en reparation hos Green.dk

2

Hvornår får jeg mine penge?

Vi gennemgår som regel din enhed samme dag vi modtager den. Herefter varer udbetalingsprocessen op til 5 hverdage.

3

Er mine data sikret?

Vi tager dit privatliv og databeskyttelse meget alvorligt. Hver enhed gennemgår en sikker og fuldstændig datasletning, når den kommer i vores varetægt. Vi anbefaler dog altid vores kunder at udføre en fabriksnulstilling af enheden, inden den bliver sendt ind til os.

4

Hvem betaler for fragten?

Når du sælger din enhed til Green.dk får du tilsendt en forudbetalt pakkelabel på mail helt gratis.